lördag 7 februari 2009

Diverse....

Har inte så mycket nytt att blogg om men jag pillade lite i photoshop och vips så blev Gazze lite lik en filmstjärna.;0)
I veckan gjorde vi av med en del slantar men när man har ont så får det kosta nästa vad det kosta vill.... Vi sover nu på en tempurmadrass och första natt var underbar!! Andra natten okey, dock tycker Tompa att den är kanon och det är ju bra för då slipper jag lite ångest över att vi handlat nåt som kanske inte hjälper....;0/ Jag måste nog ge den ett par nätter till.
Tänk om man kunde ha tre hundar?.....:-0 Carro berätta just att vår favvotik i Tyskland ska ha valpar.... Så om det finns nån som vill ha en arbetshund på foder så kan jag och Carro ta en tripp till Tyskland igen...(och Nina, du hakar väl också på?!)
I veckan har Tompa varit på konferens så min mamma har varit här och pysslat om mig.:0)
Då kom jag att tänka på att så där kommer jag se ut om ca 30 år..... Men när sen mamma la sig på golvet och visade några yoga rörelser då tänkte jag "f-n hon är mycket vigare än mig!!".... Hoppas att även jag kan ligga på rygg med spikraka benen rakt upp i luft...och då helst innan 40.... Har faktiskt redan börjat öva!!... Ligger nu med halvkrokiga ben upp mot en vägg.. Men det är en början!!

tisdag 3 februari 2009

Hmm vi har blivit utmanade....

av Helene, matte till Bella, Undra och Grejja.
Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 bild nr 6 lägg ut den på bloggen o skriv lite om den. Utmana därefter 6st nya o länka till deras sidor. (jag är ju inte så duktigt...så mina mappar ligger över hela skrivbordet så det fick bli mapp nr 6 på skrivbordet)
Det här ser ju väldigt rörigt ut och säkert var det också det....;0/ Stel matte, liten hund, ärm och långlina....
Vi kör skydd i ett ridhus och bild nr 7 och 8 och en hel del andra bilder också för den delen var så mörka så man inte såg vad dom föreställde... Nä, måste blir bättre på att rensa bort dåliga bilder från datorn!
Dom utmanade är:


måndag 2 februari 2009

Kunde ha vart värre...

Idag har jag varit och fikat hos min kompis Karin. Karin är väldigt duktig på att teckna och scrapa.(tror man kallar det så...) Jag har i alla fall lagt in hennes blogg under övrigt på länksidan, man blir sjukt avis på hennes talang!! Ska snart lura in henne på att teckna schnauzrar....;0)
Annars leker livet!....
Ryggen verkar läka och en ny fin åkomma verkar ha "dykt upp".... Kände av det innan jag opererade mig men trodde bara det var lite ovana att stå så mycket på jobbet... Jepp!! Verkar vara en hälsporre på G!! Så nu ska man vara uppe och röra på sig så mycket som möjligt för ryggen men helst ligga med fötterna i vädret på grund av en ömmande häl!! Blir så matt!!!!!:0(
Men det kunde väl varit värre?......
Börjar ju i alla fall bli ljusare längre på dagarna nu.....hepp!....

söndag 1 februari 2009

Sökkurs....

Oj, just nu är man lite trött.... Jag har iofs endast kört Hejja och inte figgat eller för den delen vallat.(vi vallade inte alls)
Självklart blev det en kall morgon... Drygt -6 grader när jag åkte hemifrån. Hade värmare i både skor och vantar!;0)
Vi är 8 ekipage på kursen som består av 4 riesen, 1 malle, 1 schäfer, 1 terv och 1 flat. Jag och Hejja hade idag startnummer 7.... Det är ju bättre när man är frisk så man kan figga för då håller man ju värmen lite men nu vart det lite kyligt. Vi körde först fyra hundar och sen blev det fika och sen dom resterande fyra.
Lille Ash skadade tassisen så det var gott om blodspår i skogen....:0/ Och en riesen visar ju inte att han är skadad utan han kör helt enkelt bara på!!:-0
Hejja fick börja med popp och vi stämde av att markering med fastrullen fortfarande fungerade och det gjorde den. Vi tog sen bort popparna och hon går ju förvånansvärt rakt och jobbade mycket med den lilla vind som fanns. Gick med henne löst efter påvisen eftersom jag inte ville riskera nåt med ryggen och hon är ju väldigt följsam i transporterna så det känns lovande inför tävlingssäsongen.;0) Nästa gång ska vi börja lägga in lite mer tomslag så får vi se hur hon reagerar på det.
Tyckte alla hundar skötte sig bara, tyvärr såg jag inte Nina och Vintra men det gick tydligen bra det också och vi fick alla lite att tänka på till nästa gång.
Nä nu ska dogsen få mat och jag tar mig väl en spruta.....:0)