lördag 21 februari 2009

I love Voltaren!!

Eftersom jag nu inte tar sprutorna kan jag ta Voltaren!! Vet inte om det var tabletterna eller om foten bara hade en bra dag... Men det kändes okey att gå i skogen idag!
Jag och Tompa tog hundarna med oss ut i skogen för lite bus och uppletande!
Det var ett strålande vinterväder!!
Hejja försöker visa vem som är herre på täppan.....
Hela skogen är full av pinnar men just denna var den bästa.... Det knorrades lite och sura blickar utbytes.... Men en pinne är inte så viktig i Gazzes värld.;0)
Båda hundarna fick ett var sitt snabbt uppletande! Slängde in föremål i rutan och struntade i att valla. Hejja fick in sina fyra föremål i lagom snabbt tempo och utan massa onödigt spring.
Gazze och husse tog in hela fem föremål i varierande fart.....:0)
Hejja är väldigt avundsjuk på Gazze som får jobba....
Efter detta var det dags för en fika lagom till solen hade gått i moln.... Men skogen är ju rätt vacker iaf!
Humle och Dumle....
Nu är dom iaf trötta efter att ha sprungit runt i skogen i 2,5 timme!

torsdag 19 februari 2009

Äntligen är det över!!!

Nu slipper jag äntligen ta dessa sprutor! Jag har tagit 27 st och jag har tagit dom på mig själv! (det är man rätt stolt över, Tompa tittar INTE på för då svimmar han....;0))
Fick denna "massagesits" i julklapp av en kund till mig och den använder jag flitigt!! Jag fick förresten julklappar av alla min kunder.(man hade tydligen varit snäll...)
Har inte blivit så mycket träning i vecka då både jag och Hejja har våra skador... Men Hejjas klor ser riktigt bra ut och jag funderar starkt på att köpa "skor" till alla tassar till båda hundarna! Toksmidigt när man kommer hem och bara kan ta av dom skorna så kan dom gå direkt in och man slipper allt torkande!;0)
Har börjat jobba halvtid vilket spricker nästan på en gång då man vill hinna med sitt heltidsjobb... Men får jag bara undan lite nu så kan jag nog ta det lite lugnare i nästa vecka.
Just det! Tompa åkte ju på influensan! Så den enda som är helt frisk i huset är väl Gazze. Och katten kanske? Nä förresten hon har ju blivit dement.... Hon kan gå till matskålen 6 ggr på en halvtimme....:0/ Fast man vet ju hur det känns... Ibland är man ju konstant hungrig....;0)
Imorgon är FRRREDAG, FRREDAG aske daske da!