lördag 30 augusti 2008

Festen fortsätter......

Så var det dags för paketöppning och Gazze är ju inte den som vill vänta.....
En kort stund kan jag sitta men jag ser ju paketet!!!!
Sen är det bara att börja öppna....
Öppna paket är jag bra på!
Allt papper måste bort.....
Sen är det bara att ta ett bra grepp om fåret?
Jag tänker inte dela med mig!!
Hejja fick sitta på säkert avstånd och stirrade avundsjukt...
Sen var det dags för pannkaks/leverpastej/köttbullstårtan!
Nytt för i år, delad tårta!
Hejja var lite tveksam men sen åkte tårtan ner....
Gazze tvekar aldrig inför en tårta!
Firandet är inte över då ett paket kvarstår men jag tror magarna ska få vila sig lite innan vi går på det!
Tompa och Gazze har plockat svamp idag(räckte till goda mackor!) och jag och Hejja körde lydnad. Hejja var riktigt duktig och lagom gasad.;0) Hon börjar förstå ordet: FÖRE så det känns bra. Krypet kommer också så smått. Hoppet får ligga på hyllan ett tag då det så gott som sitter. Ska nog göra ett kort uppletande på tomten nu...

torsdag 28 augusti 2008

GAZZE 8 ÅR!!!

Idag 29:e augusti blir Gazze 8 år! Hittar bara dessa halvtaskiga bilder på den lilla söta valpen som vi hämtade i oktober år 2000. Men så hade ju digitalkameran inte riktigt slagit igenom, iaf inte hos oss.... Jag ska på kräftskiva med jobbet idag så det får bli kalas imorgon med paket och tårta!

tisdag 26 augusti 2008

Farväl..............

Idag sa vi farväl till vår båt......snyft! Trodde faktiskt inte att vi skulle bli av med den men det gick lite snabbare än vi hade trott.
Annars har jag idag varit iväg på skyddsträning med PESTRÅTTAN! Hejja går under det smeknamnet här hemma. Hon är rätt dryg från tidig morgon till sen kväll.... Så från skyddsträningen åkte vi till klubben där Hejja for omkring som en bålgeting!!Så här står det om just bålgetingen: Bålgetingarna är aktiva både dag och natt och endast kyligt och regnigt väder verkar dämpa deras aktivitet. Rätt intressant faktiskt!;0)
Skyddsträningen gick iaf bra, vi körde anskällningar och jag skickade Hejja löst på Andreas och hon la sig självmant i bevakning så det var kul att sen att hon fattat den biten!
Om ca 3 veckor är det även dags för Hejjas MH..... Det ska bli kul att se hur hon reagerar då!

söndag 24 augusti 2008

BRUKS SM 2008!!!!!!!!

Så har vi varit bruks SM! Trots att det såg si så där ut på väderprognosen så blev det riktigt kalasväder.(hettar rätt bra ansiktet nu....) Vi hade med oss STOR och LITEN.... Ash och Hejja alltså.;0) Och kom till Västerås på fredagskvällen.

Nina kom på lördag fm tillsammans med Vintra, Lixie och ett tält! Det sägs att Ash slemmar??........

Först tittade vi på lite uppletande och sen blev det en sväng förbi IPO't. Gott om schäfer..... Det är bättre på riesen VM!!......för då är det liksom bara "rätt" ras att kika på.;0)
Det var en väldigt bra camping! Och Carro och Nina tog tillfället i akt och duschade hundar! Här njuter Ash av lite duschmassage!
Ulrika och Orka från vår klubb var där och tävlade spår och här kommer Orka med tung-apporten. (13:e plats i spårgruppen)
Och här har vi Maria Hagströms Ylle! (6:e plats i spårgruppen)
Och här en av dom två riesen som var med.(Rissies Ingeborg) Hon placerade sig på en 7:e plats i spårgruppen.
På söndagseftermiddagen var det dags för svensk skyddet.
Här blev det en rejäl flygtur!
Vi har haft jätteskönt i helgen och bara glidigt runt och kollat på hundar, shoppat lite prylar, ätit "lite" smågodis och dryckit lite gott! Kändes som sommaren tog och kom tillbaka lite denna helgen! Så nu är man väldigt sugen på att träna hund!! Blir nog redan imorgonkväll!!;0)
GOD NATT!!