lördag 6 februari 2010

Valpar!!

Nu "pluppar" det ut Ash och Vilja valpar hemma hos Sara!!
Besök gärna Saras hemsida som uppdateras ofta:
Lycka till Sara med kennelns första kull!!

tisdag 2 februari 2010

Borde skriva nåt om helgen...

Lyckades ju pricka in årets kyligaste helg! När jag kom till ridhuset i lördags morse visade tempen - 20 grader!! Och av 7 deltagare bangade 2 innan lunchen på lördag... Men 5 tappar körde på till 17 på lördag.
Men nu till träningen!
Vi testade först lite med tyskärmen men där ligger det fortfarande nåt gammalt skit och spökar. Så vi backade tillbaka till bitkudde och svenskärm och där har hon en helt annan attityd. Så det är väl svensk skyddet vi ska satsa på då...
Vi tränade en del bevakningar och Hejja går in helt i sin bubbla med figgen. Vi körde även lite transporter, sändande in i bevakning, släppanden, upphopp och flykter.(Hejjas specialitet) När hon sätter av efter figgen går hon in och söker kropp och hoppar upp riktigt högt! Bådar gott inför munkorgsarbetet.;0) Munkorgen hoppas jag att jag får hjälp med på vårt andra läger som vi ska på i mars.
Hejja visade i helgen sitt tjurigaste jag.... När hon vunnit ärmen var det bara hennes och hon knep ihop käften som bara den! Ja, ja man får försöka se det positiva i det hela...
På söndag var vi 6 deltagare som kämpade på i några grader mildare väder. Själv bara jag tre par långkallingar + termobyxor! Har investerat i ett par värmesulor och det var nog räddningen för min del eftersom jag annars alltid fryser om fötter.
Alla utom Tomas och jag åkte och åt lunch på söndan, vi var duktiga och tränade lydnad i ridhuset under tiden!;0) Hejja var dock lite för gasade och det blev nästan tjafs vid varje belöning...:0/(boll eller bitdutt sitter liksom fast i käften...) Efter helgens träning fullkomligt dog jag i soffan och det är väl först idag som jag börjar känna mig som människa igen... Tom lite sugen på att träna men jag tror jag får ta det imorgon eller kanske nåt lite på kvällsrastningen?
Igår var jag på 4 Good på kvällen och lyssnade Paolo Roberto, Agneta Sjödin mfl. Vi fick tom se Agneta och Tobias dansa! Dom är riktigt duktiga så det var ju synd att dom åkte ur Let's Dance.