fredag 24 februari 2012

Händer inte så mycket just nu...

Eftersom det inte händer så mycket här hemma så lägger jag ut lite gamla bilder. Dessa är efter en skyddsträning på klubben. Hejja på väg till bilen med sitt "byte".

Så närmar vi oss bilen och då är det lika bra att gräva ner ärmen till nästa gång.... Lilla knäppa hund...:0)
Till helgen blir det ingen träning för mig men väl för Hejja som får följa med Tomas(Ärtans husse) till sökskogen. Tvivlar inte alls på Hejja kommer köra på som vanligt trots ny förare. Men det får jag väl rapportera om imorgon kanske.
Ser att datumet på bilder är helt fel? Det här var ju 2010?

onsdag 22 februari 2012

Uttråkad vovve...

Är hemma denna vecka och ska vila min rygg. Trist tycker Hejja och ont tycker jag.
Men Hejja är bra på att vara sällskapsdam. Kollar till mig när jag ligger i sängen.

Följer sen med till soffan och ligger där en stund...
Sen blev det soffbyte....

Men idag kom den där blicken... Ska vi slappa hela dan idag med??

Inget löp än... Men i helgen ska Hejja få umgås lite med Ärtan som löper och kanske kommer hon på andra tankar då.

måndag 20 februari 2012

Helgens som gått..

Tomas hade planerat att åka på träningsläger i Karlstad och efter lite velande bestämde jag mig för att åka med. Även i Värmland finns det trevligt riesenfolk så då kunde jag passa på att umgås lite med likasinnade!
Så på lördagen möttes jag upp av Heléne som tog mig genom Karlstad vidare ut i skogen. På plats i skogen fanns redan Hans och sen dök även ytterligare en träningsvillig terv-ägare upp. Först ut var Peter med sin terv som gick fint och allt såg trevligt ut trots att skägg saknades...:0) Efter terven var det Heléne och Dinas tur. Fokuserad riesentik med bra arbetsmotor! Sen skulle Hejja ta sig an dom värmländska skogarna... Såg ut som det brukar, hög fart och hyfsad kontroll på benen. Dock gjorde hon en kullerbytta och lyckades även lösa ut sin fastrullen. Ja, ja skoj hade hon iaf! Och sist ut var Hans med sin Nelson, mycket som kokar i den vovven!;0) Underbart att se en sån glädje hos en hund, även om jag förstår att det kan vara jobbigt att få honom att hålla ihop.

Vi bodde i en campingstuga på Bomstad camping och det var där den enda bilden från helgen togs... Vädret i skogen var inte det bästa så därför tog jag inte fram kameran där. På lördagskvällen blev vi bjudna på god middag hos Peter och Heléne i deras fina hus! Tack för det! Och tack för att vi fick komma och gästspela i er sökskog! På återseende!