onsdag 30 januari 2008

Mot fjällen!!!!

Imorgon bär det av norrut! En långhelg i Lofsdalen tillsammans med Nina, Mattias, Lixie och Vintra.
Nästan allt är packet, takbox såg Nina och Mattias till att fylla.... Totalt 9 par skidor och lika många stavar! Tomas och jag står för 3 par skidor och 3 par stavar...tillsammans... Men så är det när man åker med riktiga snö-älskare! Ska bli kul att se dom utöva all dessa skidsporter!;0)
Hundarna har selar med sig och sen har även Nina och Mattias med sig hundpulka!
Men Gazze får nog släppa runt på mig för jag antar att jag är sämst i längdspår men j-vla vad jag ska ta dom i backarna!!....ha, ha!
Nä man får ta det lite lugnt man är ju inte 20 längre.....:0/

Kan garantera att ni kommer få se några bilder här på bloggen sen!

Gazze och husse har precis kommit in från kvällsrastning som bjöd på lös, arg boxerhane!! Man blir så j-vla matt på folk som inte kan hålla sina hundar kopplade när dom inte lyder! Sen är det ju inte första gången denna hane kommer framrusande när dom är ute men förra gången sa Gazze inget ut stod bara blixtstilla och visade hur stor, vis och gamla han är! Boxern la svansen mellan benen och drog men åren går och nu vill han antagligen bli Allan Ballan i området! Men än finns det krut kvar i Gazze-Grå!
Nä om man ska ta det där sista på packningen kanske.....

söndag 27 januari 2008

Födelsedagskalas mm!!

Äntligen visade sig solen och då drar man ut på jakt efter den perfekta bilden.....;0)
Kan detta vara början på Gazze och husses karriär inom freestyle??.....
Gazze testar om gräsmattan fortfarande fungerar att rulla runt på och ja det gör den....
Sen kom handbollen fram och Gazze blir direkt lite hemlig och försöker skrämma borta alla med sin STORA stämma... Vi blir såå rädda.....
Min boll är såå himla fin!!......
Efter lite bus på tomten drog jag på 10 årskalas. Det var Ida(Tomas föräldrars hund) som fyllde 10år men hon ser inte ut att vara dagen över 5år! Eller hur?
Sen var det en j-kla massa tussar som skulle samlas på samma bild men jag fick dock med ett gäng på bild. Tur att Gazze inte var med!
Efter kalaset drog jag iväg på tävlingsinspirationsmöte på DTBK eller vad det nu var? Hade ingen tävlingsinspiration innan jag åkte dit och kom även hem utan den.... Jag blev i alla fall inte av med nåt som jag hade?:0/

Ännu en dragdag...

Så gjorde vi ett nytt försök med att dra däck. Gazze hade varierande tempo från nolla till hundra men mest kanske närmare noll än just hundra....

Så då fick ungdomarna ta över och det gick väl mer i hundra hela tiden! Ash lyckades få upp däcket på högkant och Vintra klarade sig som tur var undan både Ash och däcket!

Jag var i alla fall rätt mör i hela kroppen efter denna dag i skogen och Gazze var lagom lugn för att följa med på middag hos Karin och Jonas. Väldigt skönt att få åka bort och få lagad mat efter ett pass i skogen i alla fall!