fredag 23 januari 2009

Bildbeviset.....(inte så otäck bild)

Det här trodde man väl inte igår!?! Att man skulle sitta och blogga ca 10 timmar efter operationen?! Antagligen är man hög som ett höghus(lite antagligen eftersom fel ord dyker upp helt plötsligt när jag skriver?...) eller är så är man riktigt bloggskadad!!
Men dom "lovade" att jag skulle ha en fin ryggvärk imorgon och ont i såret så jag passar på att njuta så länge medicinerna håller mig på benen! Tomas tog denna bild och var sen tvungen att sätta sig ner.... Vi köpte även lite choklad till honom så han fick upp blodsockret och inte svimmade på vägen till bilen.... Karlar!....;0)
Tomas hade med sig båda hundarna till sjukhuset igår och tog en sväng med dom på området innan dom åkte hem och lämnade mig kvar på sjukan.
Den här ko-statyn kan jag väl säga att hundarna ställde rejält!! Och sen full attack framåt så stackarns Tomas höll på att ta en sängplats bredvid mig här på Spine Center! Ha, ha!
Kossan är större än Hejja och stod precis bakom ett hörn som Tomas rundade! Att man inte var på plats och fick se detta är ju riktigt synd!
Nä, nu ska jag äta lite och sen lär jag med all säkerhet somna i soffan!! Ca 3 timmars sömn i natt kommer göra att ögonen faller ner extra tidigt ikväll och en narkos där på ska väl vara ett perfekta sömnmedlet.... Ursäkta fel stavningar och konstiga meningar, är dock forfarande lite groggy!;0)

onsdag 21 januari 2009

JIPPI!!!! Lite glada nyheter!!!

Vi var och röntgade Hejja förra veckan och nu kom resultatet:
HD A och
armbågarna ua.
Min lilla pärla!!.......:0)

tisdag 20 januari 2009

Så olika....

Hejja och Gazze är så olika! Alla som känner oss vet ju hur jobbigt det har varit att lämna Gazze själv hemma. Han har ju "ätit" dörrlister, dörrkarmar, fönsterkarmar och även gjort konfetti av sin biabädd.....suck!
Så när dom nu höjde dagisavgiften så pass att det vart ohållbart att ha båda där vart vi tvungna att komma på en annan lösning. Helst hade jag velat ha både tillsammans på ett eller annat sätt men vi har ju märkt att Hejja har inte riktigt gillat livet som dagishund så där var valet enkelt att hon skulle iaf inte gå på dagis.
Gazze däremot gillar ju dagis skarpt! Så planen blev att Gazze blir kvar på dagis och Hejja får vara med Tomas eller mig på ett eller annat sätt. Idag skulle Tomas på konferens så Hejja skulle få följa med mig till en kund.
Men när jag hade rastat av henne och skulle lasta in henne i bilen såg hon bara olycklig ut och ville springa till ytterdörren..... Så hon fick stanna hemma och vi har lämnat henne hemma ett par gånger tidigare och det har gått bra! Alla som inte har haft problem med att lämna sina hundar hemma fattar nog inte vilken ångest man har när man ska iväg på nåt och måste lämna hunden hemma! Ett spontant biobesök blev som sagt allt mer sällan och när man blir bortbjuden på middag tänker man direkt på hur man ska göra med Gazze och inte på hur kul det är att bli bortbjuden.... Nu har man ju mest hundkompisar så då är ju alltid hundarna välkomna men man har ju släkt som man vill besöka och som inte riktigt kan sätta sig in i detta problem..
Så får man nu en hund som hellre är hemma själv än åker med i bilen på diverse utflykter?!
Känns så konstigt att ha dåligt samvete för att Hejja har legat hemma i 2 timmar och haft tråkigt mot att undra hur mycket Gazze har hunnit ätit upp på dessa 2 timmar....
Nu har ju Gazze blivit mycket bättre och klarar sig faktiskt ett par timmar men man har ju alltid en klump i magen...
Nä nu ska jag försöka pallra mig iväg och träna lite i det fina väder....
Hinner ju inte med så många flera gånger denna vecka....på torsdag är tanken att jag ska inläggas in och tidigt på fredag är det dagen D om ingen förkylning eller annat skit sätter käppar i hjulet....:0/ En sann optimist har talat.....