lördag 6 september 2008

Skyddsträning på film...och nu bilder också....

Igår vi på skyddsträning i ridhuset igen! Det var Hejja, Ash, Jolin, Ärtan, Dexi och dagen till äran följde Nina med så Vintra fick testa lite. Tompa var även med och höll i videokameran. Så vi testar att lägga ut en snutt här på bloggen. Återkommer med några bilder inom kort men nu ska jag iväg och kolla på BH-prov och förhoppningsvis nåt IPO.



Här kommer då några bilder från träningen, detta är Vintra som får busa med trasan!

Så här söt har Hejja blivit på sista tiden..... Närå, det är bara ibland som hon visar sig från sin bästa sida.... Kan man ana gaddarna här med??....Och lite bita i ärmen.
Flygtur!
Igår var vi på V.I.P-tur med Galaxy, Siljas "nya" fartyg. Det var skoj men oj vad trött jag är nu.... Tur att hundarna också är slitna efter en natt på pensionat! Eller förresten så åke jag direkt från pensionatet och tränade lydnad med Hejja som inte då visade att hon var trött men nu ligger hon golvad i köket! Snart ligger man själv i soffan.....;0)

torsdag 4 september 2008

Hål i fingret, skalperad och andmord.....

Vad gillar ni den överskriften?? Allt detta på en och samma kväll!!
Jag och Carro trotsade myggj-vlarna och gjorde ett uppletande och under Ash belöning med leksak så bet han Carro av misstag... Det var bra klipp i bettet iaf!.....:0/ Ett fint hål i pekfingret blev det. Men efter lite sprit och plåster fick resten av klanen köra uppletande och alla var duktiga!
Spolingarna fick springa av sig skogen efteråt och då piper Hejja till men vi ser inte direkt nåt på henne och hon verkar inte halta heller. Lite grå på ena sidan som jag trodde var från nån trädstam. Men det var Hejjas hud! Hon hade blivit skalperad! Inte ett märke på huden utan det ser ut som jag har dragit ett par vändor med kortaste skär på klippmaskinen.....skitsnyggt!:0(
Andmord ja...... Det stod Tompa för på golfbanan samma kväll....
Ja vad ska man säga? Man skulle ha legat kvar i soffan och inte varit så himla träningsambitiös så hade inte detta hänt!

söndag 31 augusti 2008

Träning och träning...

Idag var det dags för skyddsträning igen men eftersom det var söndag så hann vi förbi Väsby BK innan för lite lydnad.
Det här framförgåendet börjar funka nu!
Körde lite inkallning och lite fot men sen blev det bilen för Hejja som skulle orka med ett pass skydd också.
Carro och Ash övade ställande och här får Ash stoppa på kärran!;0)
Även kryp hanns med innan det blev bilen även för Ash som också hade ett pass skydd framför sig.
Tog ut den nakna galna gamlingen..... Gazze gjorde allt med framdrift.....:0/
Som vanligt får man en snilleidé....stegen.....halvvägs upp kommer jag på att han nog inte gjort stegen förut?... Men det gick bra, dock i ett något hetsigt snubbligt tempo...
Sen var det dags för blandade små hopp! Det kan Gazze!;0)
Skyddet var idag i ett ridhus, därav den fina kvalitén på bilderna...not!
Här kör Ärtan korg!
Ljuset var inte det bästa och jag ville inte gå fram och störa Ash i sitt arbete men här far han förbi med sitt"byte" iaf!
Hejja fick sitta i lina första sväng men hon tyckte inte att ridhuset var speciellt skumt.
Ha överseende med den dåliga kvalitén på bilderna......
Andra svängen gasade Andreas på lite mer med diverse hinderstöd och lövruskor.... Då blir Hejja förbannad för första gång!! Såg själv inte såg mycket av hennes fina ansiktsuttryck(kan ju bero på skägget eller så kollade jag helt enkelt på figgen?!!) men hon var allt annat en söt antar jag..... Får väl se om hon tänker visa den fina sida på MH't om nån vecka....