måndag 20 april 2009

Mini riesenläger...

Ännu en gång åkte vi till Kloten och SSLO's sökläger. I år blev det 3 grupper och jag, Carro och Nina hamnade med Bosse som har Frida och Christer & Moncia Seeman som har Acke och Hector. En smidig grupp på 6 ekipage, dock skadade sig Frida första dagen så dag två blev vi endast 5 ekipage.
Här har vi Nina och Vintra!
Vi fick lite nya banor och det är ju alltid skoj! På lördagen såg vi framemot att få åka till gamla sm-banan i Björskär, hette det så? Det var verkligen hette! För det fanns ingen bana kvar.... Den mysiga stigen med det utmanande berget på ena sidan och forsen på andra var nu ett kalhygge!!:0( Och som Bosse sa, det ser ut som ett övningsfält för pansarvagnar...:0( Snyft!
Här har vi Vintra med sin pipis!
Lilla Hejja skulle som sagt ta det lite lugnt med sin lilla tass. Så jag kollade noga underlaget i banorna och körde hittaövningar med henne och på så sätt minskade jag "springsträckan" till figgen med två vändor och sen blev det korta pass.
Jag är mycket nöjd med lilla Hejsan iaf och jag tror/vet att Nina och Carro också är nöjda med sina vovvar!
Hejja med sin favvo-boll som hon efter träningspassen noga gräver ner på nåt bra ställe... Det gäller att ha koll på henne så man kan gräva fram den sen när hon inte ser.
Här har vi grabben för hela helgen! Ash!
Ash var ensam grabb i vår stuga men jag tror han gillade det.;0)
Bredvid en av banorna fanns en damm där grodorna bjöd på "sång". Man fick smyga fram för att se dom för annars försvann dom under vattenytan.
Hejja vilar ut i soffan mot Ninas rumpa.....
Både Hejja och jag var slut efter denna helg och blev tvunga att ta lite sovmorgon i morse...
Imorgon är det hundträning igen! Vi ska till Köping och köra uppletande med Maria Hagström, det ska bli skoj!
Men sen får jag allt ta och jobba en dag..... För på torsdag drar vi till Sälen med brorsan med familj och mamma och Trygve. Vi ska fira brorsan som fyller 40 år! Shit, jag minns när både mamma och pappa fyllde 40år!....:-0