torsdag 25 september 2008

3 X GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!

Idag fyller Nina 37 år, lille Ash blir 3 år och Gazzes tyska kull blir också 3 år!! Så hipp, hipp hurra till er alla!
Imorgon drar jag och Carro västerut mot Vårgårda och LO väst's lydnadsläger. Ska bli skoj att få lite nya idéer och tips! Har inte blivit så mycket lydnadsträning på sistone, vi gjorde ett tappert försök i måndags med en speedad Hejja.... Men apporteringen går bättre när jag har någon med mig som kan säga åt mig att inte bli förbannad....:0/ Så det tänkte jag att vi skulle titta på ner på lägret. I tisdags var det åter dags för skyddsträning och Hejja fick in en del bra bett i ärmen, sen att hon är lite tjurskallig när det gäller släppandet är väl en sak men vad f-n man är inte riesen för inte....eller...
Nä nu är det dags att slagga! Upp tidigt imorgon och jobba lite innan vi sätter oss i en fullpackad bil!... Tänk om min bil hade varit klar hos verkstan så jag hade kunnat slänga på min nya fina takbox....men, men det blir väl flera gånger för den hoppas jag.

söndag 21 september 2008

MH = Godkänt!

Så var då MH't överstökat! Allt gick bra och finns på film, ska pilla lite med det vid tillfälle och kanske lägga ut nån snutt här på bloggen. Men några bilder blev det trots dåligt ljus i skogen.
Här klämmer och känner man lite på Hejja som fick visa sina fina och vita tänder.....Närå man kollar faktiskt på bissingarna med flit!;0) Ove Overall kan matte ta själv!!....tyckte Hejsan Hoppsan.....
Hejja kollar in skramlet.
Spökena inte lika otäcka som Ove....
Och äntligen kom trasan fram igen så man får kampa! Inga problem med skotten som gav en 1:a i protokollet. Har faktiskt lagt ut protokollet här på hemsidan under resultat så kika gärna där.
Dagens höjdpunkt nummer 2!! Nina hade med sig äppelpaj!!
Så dagen avslutades med en fika vid en liten sjön någonstans i Botkyrka.... ;0)