torsdag 7 januari 2010

Jag var 17 år, 17 år.....

Märker du hur fort det går?.....
Fast Tussen var inte utan ÄR 17 år! Still going "strong"....
Grattis lilla Tussen! Fick väcka henne för att ta några bilder....
Äta, sova och gå toa det är väl det som hennes liv består i nu. Men är man senil och döv så kanske inte det inte är något man grubblar över?
Katt skulle man kanske bli i sitt nästa liv?

onsdag 6 januari 2010

Några mobilbilder..

Tompa tog med hundarna till skogen igår och tog några bilder med mobilen på Herr och fröken Skäggfrost.;0)
Här ser det ut som Gazze har gett upp i den 17 minus gradiga kylan...
(nu husse vill jag hem till min soffa...)
HejsanSvejan gillade kylan och roade sig med att köra ner snusen i snön....
Natten till idag hade vi den kallaste natten med -21 grader, kaminerna gick varma i stugan då!(ja, ja jag vet att andra haft kallare..)
Hoppas på mildare väder till helgen så man kan träna lite utomhus. Annars får jag väl åka till klubben och göra inomhusuppletande där? Man ska ju variera ruta!;0)

måndag 4 januari 2010

Två uttråkade...

Stannande hem idag. Hade en dålig natt... Drömde att jag gifte mig med Bonde-Roger? Helt klart hade jag feber!!? Så idag har jag mest nyst och snytigt mig....
Aptrist enligt Hejja!
Så jag blev tvungen att göra om huset till träningslokal...
Först lite lydnad i köket, metallen och stegförflyttningar. Två steg bakom är tydligen skitsvårt! Hon gör nästan en volt bakåt...
Sen tog vi en paus och jag snöt mig lite...
Sen var det dags för uppletande!
Gick hyfsat, även om Hejja för det mesta trodde att jag gömde föremålet i soffan.... Vilket jag aldrig gjorde!! Eftersom jag samtidigt eldade på ordentligt i kaminen så fick Svejsan upp ett lite flås också.;0)
Har börjat att skriva ner träningsmålen inför året 2010 och det blev en del...men jag påbörjade ett idag iaf! Avlämningen i uppletandet.
Hoppas jag är piggare imorgon så jag kan gå ut lite.

söndag 3 januari 2010

2 dagars slappande...

Nu har jag slappat i två dagar.... Idag har jag inte ens gått ut... Håller tillbaka förkylningen med nässpray, alvedon och annat uppiggande!;0)
Nu känns det bara som en transportsträcka innan det är måndag "igen"....
Visst är det skönt med vinterväder men måste det vara så j-vla kallt?! Ska ju inte direkt bli mildare nästa vecka... Går ju inte att vara ute och träna hund när det är så kallt! Nog för att Hejja pallar men jag pallar inte! Nä om man ska lägga sig framför dumburken ett tag för att sen komma i säng i hyfsad tid... 1,5 dags jobb ska man väl orka innan man blir ledig igen?
Blev ju ett väldigt vettigt inlägg....:0/