onsdag 9 september 2009

Vi syns....

Jag drar hit och vilar upp mig ett tag!

Kan hända att det kommer en rapport längre fram......;0)

söndag 6 september 2009

Jaha ja.....

Det var ju idag man skulle ha blivit uppflyttad....
Hejja och jag drog startnummer 1 och med en så här i efterhand för gasad hund gick jag in i rutan.... Inget fel på trycket ut iaf....:0).... och första figgen tog hon på första skicket men sen klarade hon inte att redan ut vad figge nr 2 var. Jobbade väldigt mycket runt, runt så där visste man ju att den satt någonstans... Men, men jag får trösta mig med att den andra hunden inte heller hittade den figgen och med en 6:a i betyg så behövde jag poäng på budföringen.
Men den lilla mottagaren såg inte Hejja och även här var vi inte ensamma om att bomma budföringen... Så jag får nog träna på lite lågmälda mottagare och mottagare som står lite framför publik mm. Men tycker ju egentligen att det ska inte behöva hänga på budföringen för sök kan hon ju!
Bestämma mig för att avstå platsliggningen eftersom det inte fanns någon anledning att lägga ifall inte nån låg säkert och en gick upp, dock ingen bråkstake men jag kände iaf inte att jag behövde utsätta henne för det.
Vi fick iaf ihop 176 poäng med noll på platsen, budföringen, läggandet och en sur 6 på söket.(inte för att man ska ha mer för det söket..)
Sämsta betyget på lydnaden var en 7.5 sen var det några 8:or, nån 8.5 och 9.5.
Mycket tacksam för 9.5 på linförigheten! Men jag vet vad vi ska träna på.;0)
Visst känns det surt just nu men jag vet att vi kan även om det känns tungt att ta nya tag nu....
Så var iaf debuten avklarad och nu vet jag att jag har en tjej som behöver lite aktivitet innan söket.