lördag 23 februari 2008

GRATTIS NINA & VINTRA!!!

Idag tog Nina och Vintra ett 1:a pris i lydnadsklass 1!! Ett stor grattis till Er!!
Vintra låg lugnt och fint på platsliggningen!
Så här nöjd såg Nina ut efter att ha fått en 10:a på platsliggningen och en 10:a på tandvisningen!;0)
Tyvärr blev det inte så många flera bilder än dessa eftersom jag stod med videokameran under hela lydnadsprogrammet.
Handen har fått en mer blå/grön ton idag med röda knogar!....(skitsnyggt!) Hade tänkte att ta en bild på den men jag kan inte hålla kameran med vänstern....
Gazze har varit hemma med husse och dom har cyklat en sväng samt köpte en matta till min bil som ska ligga ligga under bur som kanske, kanske blir klar nästa vecka!;0)
Skulle vara väldigt smidigt om buren kom då eftersom Vintra ska bo med oss tors-sön.
Nu är det slö-dags!!!;0)

fredag 22 februari 2008

Aj, aj.......

Vet inte riktigt hur jag lyckades men j-vligt ont gjorde det!! Lyckades med konststycket att klämma handen i bagageluckan när jag skulle lasta ur Gazze på dagis.... Ni slipper se den svullna blå handen på bild här! Har haft ganska ont i nacken och vänster axel en tid nu så varför inte klämma höger hand?! Blir liksom jämnvikt då! Har suttit hos kund idag med en påse frysta ärtor på handen....tur att man har förstående kunder!!;0) Och det var ingen som ville ha dom "tillagade ärtorna" till lunch?....konstigt?

Imorgon ska jag till Väsby BK och kolla på Nina!! Gazze får vara hemma, det får räcker med att hålla i kameran för en halv invalid.... Återkommer med förhoppningsvis schyssta bilder och ett gott resultat! (ingen press alls va Nina?...)

söndag 17 februari 2008

Pressen med i sökskogen...

Igår var det sökträning igen och vid hade tagit oss ut till Ninas svärföräldrar upp mot Norrtälje. Gott om skog men just idag skulle jägarna jaga hare men det fanns plats för oss också på ett annat ställe så det var skönt efter som vi hade åkt en bit. Idag hade vi med oss två "gästspelare" samt två fotografer! Här ser vi Karin och Andy på ett skick. Karin hade även med sin egna fotograf Jonas. Så kolla även in bilderna på deras hemsida: www.loka-andy.se.
Min fotograf(Tomas) fick till en del suddiga bilder på Gazze men det är lite knepigt med hundar i farten...
Här kommer Gazze ut på ett påvis där både husse(fotograf) och Karin(figge) satt!
Gazze är het på att knipa köttbullepåsen för Karin och han är blixtsnabb så Karin fiskade snabbt ut påsen ur munnen på Gazze....
Här har vi Ash som vet vart man ska skicka så det är bara för Carro att söka upp honom på stigen för att sen skicka!
Dags för Nina och Vintra. Vi hade även med ett till ekipage idag men Tomas och Jonas verkade mest fotografera varandra i början så tyvärr fastnade inte Cecilia och hennes trevliga Flatt-hane på bild...
Idag laddade vi för en långpromenad och kom ända till Nina och Mattias.... Mattias har gjort skitsnygga grindar till deras infart som vi var tvunga att beskåda!! Sen sket Gazze på deras tomt och då var liksom rastningen över och vi kunde istället ta en fika...;0) Trevliga grannar det där!! Men lite duktiga var vi i alla fall idag! För väl hemma så trimmade jag ner Gazze och klippte klorna samtidigt som Tompa målade köks-taket och sen blev det en dusch för Gazze.