torsdag 20 september 2007

Kurs för Niina Svartberg!

Förra veckan var jag och Gazze samt Karin och Andy på tävlingspsykologi kurs för Niina Svartberg på Kydingholm, Alunda. Vi var totalt 5 ekipage och både jag och Karin kände väl ibland att en psykolog var nån som vi skulle ha gått hos för länge, länge sen..... Närå, riktigt så illa var det inte men det är svårt att försöka ändra på sig själv efter 30 år. (okey, 35 år då!)

Men jag. NÄ! Nu ska jag sluta använda MEN!

Jag fick höra mycket postivit om Gazze vilket jag har tagit till mig och han kan gå riktigt bra i linförigheten! Så där har vi en bra grund att stå på och jag måste verkligen lära mig att tro på honom och på oss som ekipage!!
Tyvärr kastades jag direkt in i vardagen efter kursen med massa saker uppbokat så lite har min tävlings- och tränigsplanering fått lida.... Jag har dock en plan som snart ska sättas på papper och man kommer inte att se den här för den är för mig och Gazze.;0)

Ikväll ska vi träna på lite saker som vi har lagt som träningsmål inför den närmsta perioden och jag ska tänka POSITIVT!!

tisdag 18 september 2007

Fina bilder från Tyskland!

Vi hittade faktiskt lite fina ställen i Glauchau till slut.. På La Villa avnjöt vi en italiensk lunch/middag. I trädgården fanns fina blommor....

Framåt kvällen var det dags att bli lite kulturella så då besökte vi slottet som låg nästan mitt i stan och som vi på nåt vis hade missat under dom dagarna som vi varit i Glauchau?
Det bjöds på "gammeldans" i fina kläder och det gick att köpa cannabis öl i häxbutiken...

Slottet by night!
Och en kyrka även den by night! Sen var det dags att åka till hotellet och knyta sig för nästa dag väntade sista dagen på DM och efter det styrde vi kosan mot en väldigt gammal och mysig stad.

GOSLAR!!
Här vara alla husen fina och man glömde snabbt dom fula husen i gamla Östtyskland!

Nedan ser ni Carro på jakt efter en djuraffär.... Vi hann med ett par styckna under resans gång.;0)

Ytterligare ett gammalt fint hus. Tyvärr blev det ingen bild på vårt gamla hotell där golv och väggar lutade. Väldigt charmigt!
Hit skulle man helt klart kunna åka igen över en weekend. Kan bara tänka mig hur ball staden skulle se ut i vinterskrud!
Förra veckan var vi ju på kurs hos Niina Svartberg och det har jag ju ännu inte skrivit om..... Så på återseende!