lördag 27 december 2008

Träningssuget är åter!!.....

Då var julen överstökad! På julafton träffade vi Carro så unghundarna fick göra av med lite energi! Hejja och Ash sprang som galningar i skogen och vi avslutade med en gruppbild.;0)
Julafton var vi hos min brorsa och hundarna skötte sig bra och skrämde bara Lennart(brorsans katt) en gång... Juldagen var vi hos Tomas föräldrar och Hejja gjorde "en Pluto".... Hela julgranen var ju full med "BOLLAR"!!.... Hejja kom nedfarande i källaren med en julkula i munnen....och i vardagsrummet låg nu granen ner....:0/ Oops!
Igår var vi hos Carro och Veijo och åt middag, vi träffade även Carros brorsa Andreas som kommit ner från Norrland, Nina och Mattias var självklart också med! Trevligt som vanligt!!;0)
Men idag efter promenaden drog det i träningsnerven! Hejja ville jobba!! Och jag är helt återhämtad efter magsjukan!
Började med lite apportering. Det är fortfarande avlämnadet som skall jobbas på!
I början av passet var man påpälsade med efter ett litet tag så hade jag värmen oppe!
Vi körde lite fot och Hejja är ju väldigt förig! Man kan liksom slappna av och mest koncentrera sig på sig själv för man känner hur tajt hon ligger vid min sida! Lite sega sättande men det blir så när hon blir för fokuserad och tar då till sitt vallningsbeteende....
Hade ingen ficka så bollen fick helt enkelt stoppas in i brallan...
När Hejja tycker att man varit lite snål med bollen hamnar vi oftast här.... Som två envisa kärringar håller vi hårt i var sin ände...
Idag var Hejja lite nöjdare efter att vi kom in efter promenaden. Och nu hoppas jag att det blir lite mer träning under helgen! Tror Hejja håller med!

måndag 22 december 2008

Datahaveri!!!.......

Så himla typiskt just när man ska göra julkort och filmen till Tyskland....:0(
Förhoppningsvis får vi hem datorn imorgon, så vi får väl se om man hinner fixa till några julkort mm.
Annars har jag hunnit med att vara magsjuk.... Tur att hela huset är fullt av Coca-Cola!!;0) Har börjat att återhämta mig men äter i princip nästa inget mer än skorpor... Det lär bli en smal jul iaf!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS ALLA!!!!!!
Ps Hoppas jag kan komma med ett roligare inlägg imorgon när datorn är fixade. DS