torsdag 16 augusti 2007

Hmm uppletande...

Alla hundarna var ordentligt gasade inför nån form av skogsaktivitet och frågan är om vi nån gång var på samma plan/planet som hundarna? Visst kom föremålen in men visste nån egentligen vad dom sysslade med?? Började i alla fall med Gazze.....
Okey, matte vad göra??
Suddigt och fint kort men iväg är han......
Och in kommer en plånbok, vackert så långt!...

Efter fem föremål med diverse rastning i rutan....(stort som smått....hmm..)
Fick tanten köra lite och hon fick väl in sina föremål efter diverse snurrande men det är ju mest gülligt i den åldern!;0)

Sen kom Ash som satt väldigt fokuserad, men till nästa gång: KOM IHÅG!! En sak ute åt gången! Ash var inte heller helt säker på om det kanske ändå var nån form av sök vi gjorde? Kom nämligen in med ett föremål för att sen ställa sig i riktning ut åt andra hållet från baslinjen?

På denna mörka bild och i detta svarta skägg finns ett föremål! Jag vet för det var slem på farmors gamla plånbok....

Innan vi drog till klubben och körde lydnad avslutade vi med en bild på Gazze i ljungen! Såå vackert!

Så lämpligt att batterierna till kameran tog slut lagom till lydnadsträningen.....:0)
Men annan dag kanske!?

tisdag 14 augusti 2007

Den nya generationen hundförare....

Idag har vi varit på besök hos Erica och lilla Klara. Klara tittade först lite undrande på oss..... Men sken sen upp när vi både hade present och svarta skäggmonster med oss. Allt i sin ordning alltså! Det blev en del barnbilder men med tanke på att dessa kanske blir dom enda i år så blev det en på en glad Klara......

Och en på en latjande Klara, Ash är med och kollar så att det inte är en kampleksak till honom..... Och en på Klara när hon gör det hon gillar bäst just nu....testar att stegen funkar.


Men sen blev Klara lite kinkig..... Barn har ju en tendens att bli det...... (antar att pappa Fredrik bjudit på locken, då mamma Erica saknar lockar i sin frippa....?)


Avslutar därför med en bild på Ash som ALDRIG är kinkig! Eller?!....


Och nu tror alla att jag inte tränade idag heller?? Men det blev en turbosväng på klubben, ställande under gång, inkallning med ställande och tunneln, slalom och A-hindret på agilityplan.;0) Så man kan säga att vi är på god väg mot lydnadsettan, högre och en start i nåt inom agility?....

söndag 12 augusti 2007

En helg på sjön

Helt underbart har det varit på sjön i helgen! Vi hade planer på att komma iväg redan på fredag em men som vanligt tar allt lite längre tid än vad man tänkt... Sen kom det en hel del regn här hemma på land så då blev man ju lite tveksam men våra "sjöpolare" Nina och Mattias skickade bilder från sjön med sol så då bestämde vi oss för att gå upp tidigt på lördag.

När väl allt hade tagit plats i båten satte vi kurs mot en liten ö söder om Möja där 1 segelbåt, 1 motorbåt, 6 vuxna, 2 barn och 3 riesenflickor väntade... Guldläge för Gazze alltså!

Vi hade hela ön för oss själva så hundarna kunde springa fritt och bada lite när som! Även om Gazze mest kärringbadade... När han inte sprang omkring(vilket var mest hela tiden) och uppvaktade flickorna(utan nån större framgång) kunde han ligga och se cool ut på båten!
Jag ändrade även på mina dopp för sommaren 2007 från noll till säkert fem dopp med simtag! Med minst + 27 grader i skuggan och typ ingen vind så svalkade havet med + 20 grader!;0)
Tur att jag inte döpte våran blogg till typ "Gazzes träningsblogg" för då hade det inte blivit många rader.... Men i veckan kanske det blir lite träning?...