onsdag 28 maj 2008

Löp, skyddsträning & vet.besök....

Idag har Gazze varit på en koll hos veterinären. Vi kollade prostatan, inget konstigt där, röntgade höfter och knän som också såg fina ut! Men det som syntes på röntgen var att han troligen hade spondylit, vilket kan förklara det jag tycker att jag sett i bakstället. Nu väntar vi på svar om erlichian vilket kan ha med spondylit att gör. När veterinär förklarade hur spondylit kunde påverkar nerver mm så kändes det rätt bekant med mitt diskbråck?... Vi tog även blodprover för sköldkörteln men alla blodprover får vi svar på i nästa vecka.
Båda hundarna är rätt slöa idag, Gazze pga sitt heldags besök hos veterinären och Hejja som blivit lite slöar pga sitt löp. Men Hejjas löp stoppade inte oss från att köra skydd igår! Hejja fick bita i ärm första gången och det var inga större problem. Första gången "snodde" hon den innan Andreas hann reagera....;0) Fina fullbett även i ärmen så det var skoj att se men nu blev ju skyddsträningen raskt lite dyrare.... Innan har vi kört på en lädertrasa á 20:- men nu måste vi väl införskaffa en IPO-ärm....
Här kommer lite blommor från vår nya altan.
Avslutar med en bild på min favorit blomma: liljekonvaljen!

söndag 25 maj 2008

3 X GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!

Idag blev båda Carro och Nina uppflyttade till lägre sök med Ash & Vintra!!! Dom placerade sig som 1:a och 2:a på tävligen!;0) Vilka träningskompisar man har!
Sen ska jag även passa på att gratta Karin och Jonas som fick en liten dotter igår!
Snacka om givande helg!!