torsdag 14 augusti 2008

Äntligen!!....

Så har då äntligen den efterlängtade ärmen kommit! Vi har även hunnit inviga den och Hejja verkar gilla sin nya utrustning, själv blev man ju lite fattigare.....men prylar är ju alltid skoj! Vi körde som sagt lite skydd i tisdagskväll och Hejja var duktigt trots att mörkret gjorde sitt inträde. Kanske blev hon extra taggad av det eller att vi körde två hundar bredvid varandra?
Igår stod Hejja och trånade om att få träna så jag slängde mig ut i trädgården och körde lite lydnad. Gjorde hopp som det är i 1:an samtidigt som Gazze var ut på tomten..... Funkade ju faktiskt! Båda hundarna hoppade hindret samtidigt och efter som jag har olika ingångar på dom så krockade dom inte vid mig heller! En satt framför mig och en i fotposition! He, he!!
Men sen fick Gazze gå in och jag och Hejja körde lite mer lydnad. Funkar mycket bättre när vi är själva då Hejja inte behöver ha koll på alla andras bollar och pipisar....:0/
Jag har fått dille på dessa "kryss"!!
Sista dagarna på semestern när det regna som värst hittade jag detta kryss i DN och sen var jag liksom fast.... Dom är ju inte direkt svåra utan det är mer som ett lätt pass i hjärngympa!;0)
Rådjur leker tydligen som hundar!? Precis nu kom mamma rådjur med två små barn upp på granntomten och ungarna for runt och jagade ta fatt! Tur att dogsen ligger i köket.....