fredag 3 augusti 2012

Film igen...

Ibland är det svårt att veta vilken som är bäst....

torsdag 2 augusti 2012

En vecka i natt....

Otroligt att det redan gått en vecka inatt!
Och igår upptäckte jag att porslinsblomman blommade för första gången på ca 15 år?! Trodde jag hade en "han-blomma"? Men tydligen inte... Varför blommar den nu efter alla år?
Dom "små" liven har inatt testat hur högt man kan låta för att vara så här liten och det är ganska högt... Tomas kom tom upp för han trodde att jag sov och att nån låg i kläm men icke då... Nån hade bara en åsikt och ville testa hur högt man kan låt. 
 Det är faktiskt en hel del liv och rörelse trots att dom är så här små. På nån av dom hade vi en viktuppgång på +100 gram på ett dygn! En dryg 90's hamburgare alltså...;0) 
 Fast att det varit några dygn med lite sömn så börjar man ändå få lite ångest att dom ska flytta om ca 7 veckor..... Men jag vet att dom kommer få det bra i sina nya hem, annars kommer jag och hämtar hem dom.;0)
 Även om det är mycket liv och rörelse ibland så är det också mycket vila...
 Och mycket äta framför allt....
 Och baren verkar va öppen ofta....
 Hejja sköter om sina juveler väl men nu på kvällen när hon pinkade på baksidan fick hon sin älskade boll.... Och oj vad lycklig hon blev då! Innan hon hann gräva ner den så tog jag den och Hejja gick in till sina valpar.
På återseende en annan dag....;0)

onsdag 1 augusti 2012

Filmtajm?!;0)

Får se om det funkar att få ut filmerna här och att ni kan se dom? Lämna gärna en kommentar så jag vet att det funkar.
Nu vet vi hur det är att ha småbarn... Kör tvättmaskinen varje dag och städar och torkar blod på väggar och golv. Just nu är det mest Hejja som "skitar ner". Vi förbrukar hushållspapper som aldrig förr....
Natten är upp delad i två pass och runt halv fyra brukar vi säga hej till varandra och då passa på att byta sängplats.

Det är mest äta och sova som gäller nu och ibland blir man tvungen att kräla omkring då morsan flyttat på sig! Förvånad över hur aktiva dom är, protesterar högt när morsan tvättar dom samtidigt som dom själva vill äta. Och vad drömmer egentligen en valp om??..
Skulle aldrig har varit så insatt i OS om det inte var för valparna! TV'n är på konstant känns det som.
Hoppas på lite dåligt väder idag så kanske man kan somna i soffan men man blir förvånad över att man fixar dygnet med endast 4 timmars sömn.. Antagligen är man ingen vacker syn just nu men men vad gör man inte för sina valpar!;0)