lördag 28 juli 2012

En hel drös bilder på Qulingarna!

Även om man inte vill lämna valplådan så har jag tvingat mig att sitta vid datorn en kort stund. Runt halv elva på kvällen kom två flickor i rask takt.
Totalt kom det alltså 7 flickor och 2 hanar, kvart i tre på natten var allt klart då den sista pojken tittade ut.;0)
Syster Nina sitter redo med en värmepåse om det skulle behövas.
 
 

Lite söt va?...
Gänget och Pyret i mitten
Blää....;0)
 
Liten pojke läser DN....
 Nä nu måste jag gå och snusa lite på dom igen...;0)

torsdag 26 juli 2012

Då var vi på dygn 63

Och imorse ville Hejja inte äta sin frukost. Så vi får se hur dagen fortsätter.
På återseende.

onsdag 25 juli 2012

Dygn 62...

Jaha, då var vi på dygn 62. Jag sa tidigare att jag trodde att det skulle komma på dygn 63 eller 64, då jag är ganska säker på att vi prickat rätt dag evt lite tidigt men inte för sent iaf. Men har varit tveksam sista dagarna då Hejja har känts stor men kanske får jag ändå rätt?
Inatt har husse legat i valplådan och jag och Hejja i dubbelsängen.;0) Ja eller Hejja får egentligen ligga vart hon vill så en stund låg hon i valplådan sen på det svala köksgolvet och sen i vår säng.
Idag ska det tydligen bli riktigt varmt så vi har dragit ner gardinerna i köket och försöker hålla det svalt för vovvarna. Själv passar jag på att tvätta vinterjackor och vintertäcken då det är bra torkväder!;0) Som tur är verkar det fläkta lite från havet idag.
Får bli lite jobb hemifrån också även om det kanske inte är jätteskönt att sitta på loftet och jobba...

tisdag 24 juli 2012

Dygn 61....

Inatt var det lite flåsigt och jag tänkte att nu kanske det närmare sig. Men sen åt hon glatt frukost och gick och la sig. Jag som var lite tveksam över om hon verkligen skulle vilja ha sin frukost....
Vi fortsätter våra lugna dagar här hemma med att ligga och mysa och utfodra 4 ggr om dagen samt ta tempen då och då.
En bit in i Hejjas dräktighet visade hon tydligt att hon drog ner på sitt tempo och tog det mest med en lugn och cool attityd. Ja man kan inte vara mer än nöjd och glad med hennes inställning till detta med att vara dräktig.

Kanske är vi dom enda som varit nöjda med den svenska sommaren?
Tar gärna lite svalt väder för Hejja skull men nu ser det ut att komma några varma dagar. Men jag tror vi klarar av att hålla huset hyfsat svalt för att det ska kännas okey för lilla Hejja.

En annan kul grej som min mamma berättade igår var att moster Greta var född 17:e juli precis som Hejja! Sen säger mamma: hon var ju född 070717. Ahmen det är ju Hejja också!! Tänk att det skiljer 100 år mellan dom!! Moster Greta var en favorit för oss som barn och egentligen var hon inte min pappas moster utan min farmors kusin. Riktigt sportintresserad och spelade ofta badminton med min bror på sommaren. Minns ni slajm?! Det sa vi att moster Greta hade på sina överarmar och det tyckte hon bara var kul.;0) Fina barndomsminne!!