torsdag 22 november 2007

Lite sjuk och rätt rastlös.....

Var hemma igår med feber men idag måste jag nog vara på bättringsvägen! När jag är hemma och är sjuk så kan jag inte bara ta det lugnt... Hur svårt kan det vara att ligga på soffan och kolla på en film? Nä men jag måste dammsuga, tvätta, plocka undan och sen får jag ett enormt planeringsbehov?! Så nu har jag även gjort listor på vad som ska fixas här hemma både inne i huset och ute på tomten..... Stackars Tompa, han kommer väl få tuppis på mig när han ser hur jag planerar.... Men jag tror att han har lärt sig att tar man det bara lugnt ett tag så svalar mitt "fix-intresse" och då kan man göra det mest nödvändiga.;0)

Vill även idag riktiga mina tankar till Heléne som just nu letar efter Troja som rymde efter ett krampanfall i förrgår och vi hoppas att hon snart är åter hemma hos Heléne och dom övriga vännerna i Karlskoga!

Puuh, så fick man ett svettanfall, alltså inte helt frisk...eller så kommer övergångsåldern lite väl tidigt?.... Snacka om självmordsväder idag! Grå, grå, grå..... Nä, får ta och pigga upp mig med en fika!