lördag 19 april 2008

GRATTIS Tomas & Ärtan!!!!

Idag fixade Tomas och Ärtan appellen med bravur!! Av 10 startande i spår blev 2 uppflyttade och Tomas och Ärtan placerade sig på plats 1 med 274,5!!(efter lite tips så vet jag nu resultatet) Duktiga var dom!!;0)
Här kommer ytterligare en bild på söta Ärtan!! Nu vill vi se er i lägre SÖK!!
Efter tävlingen drog jag och Carro med alla 4 riesen till Solna/Sundbyberg Bk och tränade vovvarna lite och hur det gick behöver vi inte ta upp här..... Carro fick psyk-bryt och jag fick två rejäla blåmärken på armbågen.....:0(
Hejja hugger vad som helst när hon sett bollen... Ont med hund som har STORT föremåls intresse....


Min Tompa kastar sig som vanligt in i "små" projekt.... Gamla altanen var lite skruttig så varför inte slänga upp en ny??
Tur att han är händig!!
Återkommer om en veckan med en bild på när jag ligger och solar på altanen.......eller hur?......;0)

torsdag 17 april 2008

Besiktad ua!!

Idag bar det av till veterinären och en besiktning av Hejja. Hon skött sig som vanligt som en ängel! Veterinären var imponerad av hennes coola sätt men framför allt av dom fina lårmusklerna! Tänka vad "lite" spring på majsfälten gör..... Så när besiktningen av avklarad ua så drog vi förbi klubben och tränade lite fot, inkallning och kryp som ska bli vårt paradnummer!....;0)
Får se hur det blir i helgen, hade hoppats på ett sökpass men det ser tunt ut men kanske att Carro eller Nina kan lägga sig i en buske så vi får vinda lite??...
Annars är det pälsvård som står på schemat. Om man tyckte det var lite halvjobbigt med en så hur ska man då känna efter två... Tur att Hejja är liten!

söndag 13 april 2008

Kloten 2008 en försmak på riesenlägret.....

Så har vi varit i Kloten och tränat sök! Detta var Hejjas andra sökträningstillfälle och första dagen fick vi ingen bra start, Hejja blev lite osäker precis innan jag gick in på sökbanan men lättade upp under några lektillfällen. Dag två var all osäkerhet borta och jag kände åter igen min lilla tuffa lekfulla tjej!!;0) Här släpar hon mig tillbaka till stigen för att få figge på nästa sida vilket hon lärde sig snabbt!
Tyckte att det var lite svårt att se när hon fick vind på figgen men på bilden syns det ju rätt tydligt....
Nästa figge kom igen!!
Nina busar med Hejja och repbollen, en klar favorit!!
Även Ash visade vad han gick för i söket! Höll ihop riktigt bra och får vi bara till lite avstånd vid markeringarna så ligger väl inte tävlingsdebut långt borta??....;0)
Hade ingen bild på Vintra i sökskogen?? Men Vintra visade att med god kondition kan man gå hur långt som helst!! Markerar nu bra på alla figgar, högt som lågt! Och snart är även transporterna på plats och då kommer det gå galant på tävlingen längre fram i vår!!;0)
Vi körde även lite lydnad, här ser vi "lilla" Ash i fria följet.
Och sen har vi Hejja som har börjat med positionen i fot. Hittar för det mesta rätt....
Och det belönas självklart med boll och kamp!!
Hasse bjöd alla hundarna på en budföringen och här belönas Vintra efter en lyckad budföring!!
Och Nina verkar nöjd med dagen och sin stiliga Vintra!;0)
Här har vi familjen Tripp, Trapp, Trull....
Avslutar nu rapporten från Kloten med ett redigt tassavtryck!! Vems kan det vara då??....