onsdag 22 augusti 2007

Sökträning!!!!

Äntligen fick vi ihop sökgänget för lite träning! Gazze gick som sista hund så han hade fått laddat ett tag i bilen. Planen var bara att han skulle få ha det skoj samt markera på nån annan än Carro. Jag och Carro har varit lite flitiga med markeringsövningarna i sommar sen riesenlägret och med en ny figge i sökgänget så skulle det bli intressant att se om han skulle balla ur och bara stå och blänga....

Men icke då!

Han markerade alla sina figuranter och man märker att han tycker det är roligare om man gör det lite mer klurit för honom. Så vi la en uppe på en stor sten och man såg tydligt att han hade en förutfattad mening och gick in under en stor gran...hmm ingen där?! Sökte sig sen längre ut och fick sen figgen i nosen på vägen in. Upp på stenen och markerade, höll dessvärre på att göra en lite vurpa på påviset men det gick bra. Nu blev han taggad! Vi avslutade med en flyende figge som han även skulle markera och även det gick bra!

Matte nöjd och hunden trött!;0)

måndag 20 augusti 2007

En bild från Tyskland

Fick en bild av Ute och Steffen som har Gazzes dotter Athene. Man har stor lust och åka dit och rycka av all den pälsen! Vi ska till Tyskland om ca 2 veckor men det blir tyvärr för långt att åka och hälsa på Athene.... En annan gång kanske?

Ännu en helg på sjön!

Gazze fick tillbringa ännu en helgen på "sin" båt! Som värsta kungen sitter han och njuter av vinden i skägget!
Med på denna tur var detta vrålåk! Karin och Jonas körde så skummet yrde!

Och ombord fanns Andy (slyngeln i Gazzes ögon...) och Loka (söta, snälla Loka) som dessvärre inte lyckades hamna på nån bra bild? Jag skyller på kameran.... Så alla som vill se schyssta bilder tagna av proffs gå in på Loka och Andys hemsida. (www.loka-andy.se)
Vi hade även sällskap av Hasse och Mange och här ser vi hur sociala killar kan vara..... Sitter Jonas och Mange och smsar till varandra kanske?
Cool på svenska blir kall och kanske det passar bättre på dessa grabbar? Det var ju trots allt 16 grader i vattnet!
Här är dom iaf kalla/coola grabbarna!!:0)
Trots kallt i vattnet och ibland lite väl svala vindar så fick vi en härlig middag i kvällsolen!