måndag 20 juni 2011

En kort snutt på Farbror också...

Gazze var ju som sagt med när jag tränade med Hejja på filmerna nedan men han satt inte bara och skällde vid sidan av planen.
Visst är han lite söt iaf?! Viftar också ganska mycket på svansen!;0)

söndag 19 juni 2011

Filmer och massa text....

Har hunnit med en korning och två elitsöktävlingar sen sist. På korning fick vi ihop 386 poäng och blev godkända. Hejja var enligt domarna lite osocial? Hon kampade bra men när hon vinner föremålet tar hon det gärna med sig men kommer glatt om man kallar på henne.(lite ego alltså)Ove-Overall tyckte jag att hon löste bra och var snabbt fram efter ett skutt åt sidan. Bäst är hon nästan på skotten!

Sen har vi varit i Roslagen och tävlat sök på en av dom varmaste dagarna... Tävlingen var på em och jag drog så klart startnr 1 och fick gå först i skogen runt halv tre. Värmen tog rejält men vi tog oss igenom dom 300m med 2 figgar och betyg 6 och då bestämde jag mig för att spara henne till helgen och riesen SM.

Lördagen i Botkyrka bjöd inte på speciellt mkt svalare väder. Drog då i stället sista startnr... Av 5 riesen bröt 3 och 2 gick vidare till lydnaden med betyg mellan 5-6. Hejja var bra mycket piggare än i torsdag och tog första figgen på första skicket. Sen gick hon 18 skick tomt! Imponerad av att hon orkade håll ihop hela banan men sen om hon missade sista figgen i hörnet pga trötthet eller slut i huvudet eller bara att hon helt enkelt inte fick vind på den vet jag inte. Efter sommaren blir det nya tag i elitklass!

Tänkte jag skulle bli bättre på att filma vår träning. Egentligen mest för egen del för att se vad vi behöver träna på. Och det är hennes SEGA sättanden!



Krypet kämpar vi vidare med och till hösten ska väl det vara ok hoppas jag!



Sen håller vi även på med IPO och då är ju ronderingen en bra motionsform!
Går jag bara direkt ut och kör henne så fixar hon 6 skul i ett svep!



Semestern närmar sig med stormsteg och inleds med riesenlägret och i år blir det IPO för vår del. Ska bli himla skoj att få testa henne på ytterligare figgar samt att få en hel vecka med intensiv träning!

Håll ut filmer på G!