lördag 3 mars 2012

Bilder från dagens sök...

Idag har Hejja kört sök med Tomas igen. Hejja vindade såklart in mig där jag stod på stigen och funderade kanske ett kort tag på vem som skulle köra?

Men sen rullade hon på och körde väl sitt race. Nä så illa var det inte men den lilla damen ska inte tänka så mycket. Med andra ord packas ihop lite och inte ha så mycket förutfattade meningar om allt.
Jag tycker Hejja är väldigt lättkörd men kanske är jag lite tydligare än Tomas för ibland verkade hon inte fatta vad han menade när han sa sök?...:0) Men på det stora hela skötte dom sig bra och att just jag var på stigen verkade inte störa henne speciellt mycket.

Så nu blev man taggad på att köra henne själv och kanske är även Tomas sugen på att köra sin hund i söket nu?... Jag är i alla fall glad att hon har fått träna trots att jag inte kan göra det själv och förhoppningsvis lär vi oss alla något av detta.
På återseende.
www.qulingens.se

torsdag 1 mars 2012

HATAR ATT VÄNTA!

Så jäkla träligt att vänta på att hunden ska börja löpa! Vi planerar och fixar och trixar för att få undan saker på jobbet men just nu känns det som självklart att detta löp kommer komma just när det som minst passar! Försöker ändå att tänka positivt vi får kanske möta våren på vår resa ner till Tyskland?!:0/
Hejja är väl den som bryr sig minst. Pigg och glad och i helgen fick hon ju träna både sök och lydnad med "malle-Tomas" på lördag för att sen köra skyddet med malle-Malin på söndag. Det är ju kanon när ens kompisar kan köra ens hund och att hon dessutom inte verkar bry sig om att jag inte är med?..... Får se vad hon(Hejja) ska hitta på helgen? Kanske kan jag göra något med henne eller så kanske jag kan ta en bild på henne när hon är otrogen med en annan förare... Det känns dock som ryggen är på väg åt rätt håll men just nu vågar jag inte chansa, vill gärna att den fixar resan till Tyskland. Hoppas hoppas att nästa inlägg handlar om en liten liten bloddroppe....