lördag 22 november 2008

SNÖ!!!!!!!!!!!

Idag blev det en hopp och skutt prommis i snön! Hejja älskar att jaga snöBOLLAR.... Men är varje gång lika förundrad över vart dom tar vägen?? Vi passade även på att filma hundarna lite, tänkte skicka en film till Hejjas uppfödare lagom till jul med MH't, träning och lite bus på.
Efter att vi skottat fram bilarna och infarten gick vi in och drack glögg..... Lika bra att passa på att få lite julkänsla medans det bjuds...
Har börjat planera för inköpen på Stora Sthlm.... Har ju en förkärlek till täcken men jag har ju några så det blir det nog inte... En metallapport ska köpas...igen!!....tydligen är min bara borta? Fällar också...!!....Hejja har typ bitit hål mitt i alla fällar....:0/ Halsband, tuggisar och nån leksak lär det bli. Brända mandlar till mig också!;0)

tisdag 18 november 2008

Lite blandat....

Har som sagt köpt ett nytt objektiv och hela veckan fram tills jag köpte objektivet har det varit sån där cool dimma överallt på mornarna men självklart inte den morgonen som jag tog med mig kameran på vägen till jobbet.... Här kommer iaf en bild från badet nere vid oss.
Lite vass och vatten.....
Sen kan man väl bara gissa vem detta är....
Testade lite mer och mindre lyckade inställningar på kameran....
Har hunnit med en del hundträning också sen sist. Vi i sökgruppen har nu vår "egen lydnadstränare" som vi försöker träffa ca 1 gång i veckan. Min och Hejjas läxa denna vecka är att gå sakta och stå still samt att dutta in "targetpinnen". Tror faktiskt att vi kommer ha nåt att visa upp för fröken tills nästa gång.;0)
I helgen var tanken att jag skulle gå på sökkurs hela helgen men min rygg pallar inte riktigt ett pass i skogen från kl 8 till kl 18.... Så vi var endast med på lördagen och Hejja skötte sig som vanligt bra med full klösa i skogen. Dom två sista hundarna fick gå i mörker och det kanske är nåt vi skulle testa i vår sökgrupp?
Vädret i söndags känner väl alla till? Här kommer en bild innefrån och glad var jag som hunnit in med hundarna innan lappvantarna fullkomligt öste ner!