lördag 20 september 2008

Söket som kokade över....

Idag körde vi sök och Hejja fullkomligt kokade över! Troligen var det allt tillsammans som gjorde att hon for som en galning och försökte göra allt som hon lärt sig i 190 var på det blev mycket slarv med rullen.... Hejja var lite dålig i magen så vi körde bara lek på påvisen vilket inte gjorde henne mindre gasad och sen ville jag att hon skulle gå rakare så vi gjorde poppar som gjorde henne ytterligare gasad......
Så nästa gång blir det godis på påvisen och två djupa andetag innan hon får gå iväg på sina påvis.
Just det, hon fick gå på låda idag igen och det löste hon fint så där är jag nöjd och på det gjorde hon ett kopplat påvis vilket gick galant. Duktig tjej!
Övriga hundar och mattar och hussar skötte sig bra, lite små putsningar så kommer dom fixa lägre galant!;0)
Nu ska vi ta det lugnt inför MH't imorgon! Återkommer med en rapport då.
God kväll!

tisdag 16 september 2008

Svårt val.....

Livet är fullt av svåra val..... Men just idag valde jag att göra precis som JAG ville! Så det blev både frukt och godis! Men så fyller man bara en gång om året! Tänk att man blir 30 nästa år??!!(eller är jag redan det??... skönt att man blir senil av att bli äldre också!;0))
Eftersom jag fyller mitt i veckan var det enkelt att smita undan allt firande....., Tomas har ju sin svetskurs på tisdag och då var det ju bättre att han åkte på den eftersom den redan är betald.(sen måste han lära sig att svetsa hundburar också;0)) Jag och hundarna valde att åka på skyddsträning men jag vet inte om det var Gazzes val? Han är i alla fall trött nu?..... Måste ha vart att Andreas låg och flåsade bakom vår bil och Gazze fick visa hur förbannad han kan bli....ja, ja det låter mycket i alla fall men jag tror inte att finns så mycket bakom det....;0)
Hejja fick köra lite släppande och det går väl hyfsat, jag hittar på allt för att slippa transporterna... Fundera på att skaffa korg för då "slipper" vi troligen transporter på ett par gånger....:-0