lördag 2 augusti 2008

Från badkruka till badgalning!!...

Nu har vi varit på sjön i ett par dagar och här myser hundarna och husse i den varma kvällssolen!
Hundarna var inte dom enda "vilda djuren" i skärgården.... Här en skäggdopping.(tror jag) Jag var glad att jag hade gap-Gazze när herr och fru Svan med två barn kom glidande för att inta VÅR klippa! Lite skäll och fräs så vände svanarna, även andra båtar som vi inte ville ha till vår klippa vände.;0)
Men så var det då detta med att bada..... Badkruka nr 1 har gått från just badkruka nr 1 till MEGA badkruka....
Bilderna talar för sig själv....
Eller vad tycker ni?
Oj, vad jag är tuff som tog den!!.....
Men han är ändå den sötaste av riesenpojkar!!
Badkruka nr 2 blir så här sprallig av att få hoppa i plurret!(ser fortfarande ut som en valp eller en mellanschnauzer....??:0/)
Men här är det ingen fråga om att tveka längre!!
Hejja övervinner all vattenrädsla som eventuellt har funnits bara en rolig leksak kastas i havet! Kan säga att 3 vattenleksaker fick sätt livet till och då var det inte så att hon inte hämtade dom utan dom gick helt enkelt sönder!
Men vi var glada att hon kunde svalka sig i värmen även om vi tyckte att ett bad kl 3:10 på natten inte var det allra bästa.... En kissnödig Hejja var lite snabb ur sittbrunn för att sen gå runt på andra sidan båten där kapellt inte var öppnat.....där gjorde man ett försök att vända och resten fattar ni....
Gazze rätt nöjd efter badet och Hejja rätt putt över att badandet var över för denna gång....
Vi mötte upp "la familja" eller rättare sagt bogserade brorsan med familj ut till vår kobbe... Motorstrul på vägen ut gjorde att det var närmast att dra ut dom till oss än tillbaks till bryggan. Fick en gemensam middag och sen lite kex, ost och en del vin...:0)
Efter diverse fixande med motor nästa dag så fanns bara en utväg..... Sjöräddningen!
Men lilla Alice verkar inte speciellt orolig av att mamma och pappa blir uppfiskade av sjöräddningen... Själv fick hon ju åka FORT med farmor och Trygve!;0)
Efter att ha fått laddat batterierna på sjön är jag nu supertaggad att börja träna hund!