söndag 7 mars 2010

Solen värmer!!!

Idag värmde verkligen solen! Jag var tvungen att ta av mig dunjackan när jag körde lydnad med Hejja. Hade självklart kameran med mig till klubben....men tog jag några bilder?? Nä utan det får bli en bild från baksidan på spår och gnistrande snö!:0)
Först ut var Ärtan med lite lydnad för att sen kör bevakning med munkorg...jag var beredd på att få en lårkaka av korgen men Ärtan kan ju detta nu och stannade bra utan att "dutta" i mig!;0)
Sen dök Sara förbi för att träna lite och jag tror att man kan sammanfatta det hela med att Qbus hade en Qul-dag!:0) Jag förstår om du blir gråhårig av den hunden Sara! Bara att bita ihop och kämpa på!
Jag och Hejja tragglar vidare med våra sega sättanden.... Sen blev det lite skall och inkallande med ställande. Kändes som vi fick till nåt i inkallningen idag iaf!
Avslutade med transporter och några fasttaganden. Nu börjar självförtroendet komma tillbaka och Tomas fick några fina märken i huden nu när Hejja biter till allt hårdare i ärmen....
Ännu en helgen är till ende och i veckan är det en del på jobbet och sen blir det till att packa på kvällarna för på fredag åker vi mot Vårgårda och en skyddshelg!
Tar nog datorn med mig dit, så får vi se om bloggen uppdateras under helgen eller efter helgen?...