tisdag 25 september 2007

Nu blir det "lugnt" ett tag....

I förrgår var vi ute typ hela dagen! Vi började med uppletande för att sen dra vidare till klubben och träna lydnad för att sen avsluta med markeringsövningar. Är ganska nöjd med vissa delar av uppletandet men lydnaden blev lite snurrigt och framåtsändandet var väldigt vingligt! Markeringsövningarna gick bra, fattar bara inte varför han gasar upp sig så över dessa enkla övningar? Det känns lite som han tänker: jag vet! jag vet! det här vet jag precis hur man gör, släpp mig då!! Hur kan det då vara så j-vla svårt på tävling?.....
Just det vi filmade lydnaden också! Väldigt ambitiös dag!;0)

Igår var det dags för lite lydnad igen. Gazze skötte sig bra och var väldigt taggad! Han blir inte störd över att Tomas belönar Ärtan precis bredvid så det kändes bra. Vi fick en väldigt bra kontakt snabbt efter att en mellanschnauzer kom och ville mucka så det känns verkligen som lydnaden har börjat släppa och han gillar den skarpt! Han har bara en tendens att bli lite övertaggad och då kommer "tjolla hoppsa steg".....hmm...

Och ikväll blev det en rask prommis med Carro och Ash som dagen till ära blir 2 år! Hipp hipp hurra! Även ett hurra för Nina som fyller 36 år idag! Och även för Gazzes barn i Tyskland som även dom blir 2 år! Kan väl passa på att gratta mig själv som även denna månad fick lön.;0)

Imorgon blir det lite slö-dag tror jag och på torsdag måste jag packa.... För på fredag drar vi till Aten med jobbet! 2 killar och 18 brudar! Oj, oj! Vilket kackel det kommer blir.... Men skoj!

söndag 23 september 2007

Lite sorgligt är det just nu.....

En kär gammal vän har lämnat mig.... Jag vet att man inte ska sörja över döda ting men jag blir alltid blödig när jag ska göra mig av med nåt som är helt och fungerar även om jag själv har valt det.
Så igår blev det en rätt hektiskt dag!
Planen var att jag och Tomas skulle åka till Norrköping och lämna bilen men min kropp vill annorlunda och jag fick bli hemma. Tur att man har både en snäll styvfar och svärfar! Det var ju inte bara det att bilen skulle lämnas på en ort 20 mil härifrån igår utan vi skulle även ha en grävmaskinist på vår baksida för diverse arbeten...
Så Tomas fick med sig Trygve som kunde köra santa fe'n och här hemma kom Tomas pappa för att hjälpa till under grävningen.
Inte nog med att jag mådde dåligt, jag fick även ångest över att jag inte kunde gör någon nytta någonstans.....:0/
Jag låg mest i sängen och vilade men jag var i gott sällskap! Killen låg bredvid och drog stockar! Ibland verkar dom vet när man är sjuk och rastar sig illa kvickt för att för att sen snällt sluta upp vid säng och vila tillsammans med en?
En sista bild! Så stilig.....;0)
Men dags att gå vidare och leta ny hundbil!!