fredag 1 maj 2009

Smoothie!

I'm in love!
Jag har köpt en mixer och nu görs det smoothie på löpande band....
Skulle ju börja mitt smalare liv så den första bestod av "bantningspulver" och vatten men sen gick jag raskt över på hallon, lättmjölk och lite florsocker, sen blev det hallon, blåbär, vaniljyoghurt, sojamjölk och lättmjölk, sen banan, äpple, sojamjölk, lättmjölk, lite vaniljpulver och lite florsocker.
Sitter redan och planerar på ytterligare en men jag tror jag ska hålla mig till två om dan....
Annars har det inte hänt så mycket. Har varit på klubben idag utan hund och städat eller rättare sagt plockat sten och krattat löv. Några planterade en häck mot appellplan och jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt tjusigt när allt börjar växa upp!
Hejja lyckade på nåt sätt få ut röret i tassen... Vet inte om hon stod på det med andra tassen eller nåt? Men ut åkte det iaf... Ser dock ändå helt ok ut så det bör inte vara någon fara. Nu börjar man dock märka att hon tycker att viloperioden är över...för hon är extremt glad och är tokjobbig att gå med i koppel....
Nä dags att börja fixa med maten som ska på grillen!

onsdag 29 april 2009

Hejjas pinne!

Nu äntligen är den ute!! Efter 2 månader och 5 veterinärer på Albano så gick jag till Bo Ernborg i Kyrkbyn och han lyssnade på mig när jag sa att det måste sitta nåt i trampdynan!! Och mycket riktigt satt där en "sticka" modell grövre!
Man undrar när veterinärerna ska börja lyssna på hundägarna?! Vet inte alla sjukdomar som räknades upp när jag visade upp Hejjas tass?! Det var iaf bla T4 och demodex?! Och demodex var det ju som sagt inte, det vet vi eftersom det skickades på analys...
"Stickan" mäter 2,1 cm på längden x 0,8 cm på den bredaste delen! Tror f-n att hunden inte går på tassen!! Nu hoppas man bara att inte nån liten flisa har vandrat iväg och att lilla Hejsan snart får hoppa och skutta på sin tass igen. Snällare hund får man leta efter iaf! Det blev som sagt ett hål in i trampdyna tillslut(efter att vi lagt av med penicillinet så gjorde kroppen sitt bästa för att stöta ut pinnen) och jag fick pilla och grotta där utan att hon sa flaska! Dock kunde jag inte själv ta ut stickan eftersom hålet inte var tillräckligt stort.
Så 2 månader som man kunde ha lagt på så mycket bättre saker men jag tänker ta det lugnt med Hejja nu och förhoppningsvis kan vi start i appellen i höst.
Nä nu ska jag gå och pussa lite på Hejja!! Och visst, Gazze ska också få sig en puss!;0)

söndag 26 april 2009

Puh...ännu en vecka har gått...

Kom som sagt hem i söndags från Kloten och hann jobba en dag innan det var dags att bege sig ut på E18 igen mot Köping och Maria Hagström. Fick en hel del tips så när jag kom hem var jag supersugen på att börja med apporteringen men det fanns som sagt inte så mycket tid för det...
Bara att börja packa väskan igen för en långhelg i Sälen ...
Hundfjället bjöd på sol från morgon till kväll!
Dock började snön försvinna och det porlade härligt överallt i bäckarna!
Hundarna var på pensionat men är man hundägare så kliar det i benen och man måste ut och gå då och då.... Övriga familjen satt gärna i solen och slappade!
40-åringen!:0)
En helg går fort även om vi tog det mest lugnt!
Tompa håller på att packa ur sin väska för att packa om den igen.... Han drar till Skottland imorgon för att spela golf! Så jag och dogsen blir solo ett par dagar. Kanske hinner man med lite hundträning på kvällarna?
Just det! Ska passa på att gratta Nina som fått en korad hund! Grattis till Korad Lixoms Vintra!! Och Carro och Ash blev godkända i lägre sök i helgen också! Nästa gång kör ni platsliggningen och då är ni uppflyttade!;0)