onsdag 29 april 2009

Hejjas pinne!

Nu äntligen är den ute!! Efter 2 månader och 5 veterinärer på Albano så gick jag till Bo Ernborg i Kyrkbyn och han lyssnade på mig när jag sa att det måste sitta nåt i trampdynan!! Och mycket riktigt satt där en "sticka" modell grövre!
Man undrar när veterinärerna ska börja lyssna på hundägarna?! Vet inte alla sjukdomar som räknades upp när jag visade upp Hejjas tass?! Det var iaf bla T4 och demodex?! Och demodex var det ju som sagt inte, det vet vi eftersom det skickades på analys...
"Stickan" mäter 2,1 cm på längden x 0,8 cm på den bredaste delen! Tror f-n att hunden inte går på tassen!! Nu hoppas man bara att inte nån liten flisa har vandrat iväg och att lilla Hejsan snart får hoppa och skutta på sin tass igen. Snällare hund får man leta efter iaf! Det blev som sagt ett hål in i trampdyna tillslut(efter att vi lagt av med penicillinet så gjorde kroppen sitt bästa för att stöta ut pinnen) och jag fick pilla och grotta där utan att hon sa flaska! Dock kunde jag inte själv ta ut stickan eftersom hålet inte var tillräckligt stort.
Så 2 månader som man kunde ha lagt på så mycket bättre saker men jag tänker ta det lugnt med Hejja nu och förhoppningsvis kan vi start i appellen i höst.
Nä nu ska jag gå och pussa lite på Hejja!! Och visst, Gazze ska också få sig en puss!;0)

8 kommentarer:

Nina sa...

En liten rackarns pinne (eller kanske stor...) Tänk om vi hade fattat att det skulle bli så här illa när hon blödde i tassen i sökskogen... Nej, ibland vet man faktiskt bättre än proffsen. Hoppas Hejsan kryar på sig fort! Vi skickar pussar också, även till Farbror Grå!!!

Anonym sa...

Fy faan, va stor! Och i Hejjas pyttetass dessutom. Storleksmässigt är det väl som om man skulle ha en knäckebrödskiva uppkörd i foten...Nu får hon krya på sig fort! Ash saknar sitt "motionsredskap" ;o)
/Carro

Heléne sa...

Ajjö!!
Stackars Hejjsan!! Håller med Carro, jäklar vad stor!!!
Inte undra på att hon haft problem med tassen :(
Hoppas hon kryar på sig fort nu, när skiten är ute!!
Krya på sig Pussar & Kramar från oss!!
Heléne & dogsen

Anonym sa...

Halloj!
Skönt att det redde sig, men hur i fasiken kunde man missa en så stor sticka.....
Så nu är det "bara" ihopläkning och sen är du "back in business"....

Lycka till!
Marie i Enebo

Ingrid sa...

Usch, det kan inte ha varit skönt att haft i tassen. Bra att du inte gav dig, matte har alltid rätt :-)
Hoppas hon kryar på sig nu, så träningen kommer igång till 100.
Många kramar och puzzar från
Ingrid & Zilver

Ingrid sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Camilla sa...

Herre jösses... det var ingen liten sticka. Stackars hund och fy sjutton vad dåligt att inte lyssna på hundägaren!

Och så himla skönt att skiten äntligen är ute, hoppas att det läker fort och smidigt nu.

Anonym sa...

UUU- stackars Hejja! En riktig fighter - precis som matte! Skönt att "biten" är ute. ( OBS! inte sticka ;-) ) Kram Milla