torsdag 4 oktober 2007

Skogsbilder...

Fick lite bilder från Carro idag ifrån vårt uppletande för nån vecka sedan. Gazze och jag har ett lite snack innan det är dags att leta upp prylarna som nån förvirrade människa har tappat bort i skogen.....
Och här startar Gazze direkt i kortgalopp!;0) Han ser så krallig ut?! Ska kanske ställa honom på Stora Stockholm, för nu ser han ju riktigt "manlig" ut?! Men innanför manligheten bor en liten buskille!
Här kommer en riktig klassiker! Men Gazze är ju faktiskt med på bilden! Annars finns det ju ett gäng bilder med bara mina ben och skog.....
Måste se till att bli av med den här förkylningen snart för Gazze är helt tossig! Tompa blir helt matt på honom när han gör sina bocksprång på vägen till och från dagis.... Kvällsprommisen var tydligen även den i ett extremt piggt tempo.;0) He, he.... (men han är ju såå gullig!!)

onsdag 3 oktober 2007

Hemma och förkyld....

Har varit hemma från jobbet idag. Gammal hederlig bondförkylning! Men på em började solen lysa så fint och alla träd fick en fin färg. Men inte vet jag om det är kameran eller fotografen det är fel på för bilderna blev inte lika fina som verkligheten.... Men lite blå himmel och en tall är ju fint!
Detta lövträd är gulare i verklighet.... Men himlen blev ju rätt fin.
Hade sällskap av Tussen där på altanen även hon lite trött.....

Gamla Tussen njuter av utsikten. Det var så fina färger bakom henne men här ser det ju ut som sommar?! Nä måste gå och fräsa snusen!





tisdag 2 oktober 2007

Kan man ha det bättre?

Så himla skönt har vi haft det i Grekland!! ca 28 grader i skuggan, klarblå himmel och varmt i vattnet! Några var kulturella av sig och åkte in till Aten för att kolla in alla gamla ruiner men jag valde STRANDEN!!
Det kostade i och för sig 12 euro, cirkus 120 sek att ligga på detta spa-område men då fick man drinkarna och maten serverade direkt till solsängen också! Så man kunde njuta fullt ut.
Här ligger delar av gänget och bara "lapar" i sig solen!;0)
Hundträning i regn och rusk kändes väldigt avlägset.... Nu vill jag bara tillbaka till värmen men jag ska försöka hitta lite inspiration snart men vill bara drömma mig tillbaka ett lite tag till.....