lördag 20 mars 2010

Sol=härligt!!

Först en prommis i strålande sol och sen en fika på altanen. Hundarna valde att ligga i den lilla snöhögen som fanns kvar och tugga på sina ben.
Sen var det dags att göra nåt åt "öket".... Kroppen har hållit sig hyfsad under vintern men huvudet har verkligen "blommat ut"!!
Kunde stå i solen på altanen och trimma så det var ju inte direkt synd om en.;0)
Pigg, snygg och busig blev Gazze iaf!
Imorgon blir det lite träning för Hejjas del som precis har börjat att löpa... Men det är ju inget som påverkar henne direkt.

måndag 15 mars 2010

Skyddshelg!

Nu har vi varit på skyddsläger och fokus låg på munkorgsarbete. Har sparat på detta moment tills jag kände att jag kom till någon jag kunde lita på och under väldigt lugna former tränade och instruerade Jörgen oss.
Visst ser hon tüff ut den lilla tyskan?....
Jag är väldigt nöjd med vad Hejja presterade under helgen och detta med att stöta i munkorg ligger tydligen väldigt naturligt för henne. Hon fick mycket beröm för sina hårda och rena stötar som tydligen satt på rätt ställe också.;0)
Allt som allt en väldigt lyckad helg med trevligt folk och god mat!(tänk att man måste åka 45 mil för att få det så här bra...;0))
Ska försöka få ut lite flera bilder lite senare men kan väl säga så att kvalité på bilderna är rätt usla... Ljust i ridhuset gjorde det lite svårt att få till bra bilder.