lördag 8 november 2008

Dubbel vinst?....

Idag har jag spelat på V75 och tänkte kamma hem storvinst på ett par miljoner eller så.... Drömma kan man ju alltid göra!
Men Tomas och Ärtan i vår sökgrupp behöver inte drömma för dom blev idag uppflyttade till högre sök på Sthlm Södra med 10 - 10 på söket!! Vi som tränar med dig tar åt oss lite av äran.;0) Stort grattis till er båda!! Nina tävlade också men med platsen bort så blir det lite tuffare att fixa uppflyttning men till våren kommer ni igen!
Nu ska jag hjälpa min Tomas med att möblera om i v-rummet, dock får jag inte lyfta med jag är rätt bra på att peka!;0) Väntar nu på att få komma till Spine center i UpplandsVäsby så vi se om dom evt vill göra en operation av ryggen... Var lite skeptisk mot operation förut men vissa dagar så skulle jag ta första bästa tid för en operation och jag har ju inte tid att ha ont i ryggen nu!! Jag ska ju träna min duktiga unghund!

söndag 2 november 2008

Vill alltid vara ledig....

Idag körde vi uppletande och lydnad. Först ut var gamlingarna men dom "hann" jag inte med att fotografera.... Sen var det Ash tur att hitta ett par föremål. Här kommer en handske in!
Hejja undrar tröttsamt när det är hennes tur....
Idag iförd nytt tjänstetecken......
Ibland gör det ont att träna hund.....
Och ibland riktigt ont..... Men det var inte så farligt, det gick över iaf.
Så sen gick vi nöjda från rutan i skogen mot lydnadsplanen som idag hade ett lager lera uppe på en fryst yta.... Man liksom gled omkring uppe på, jättemysigt! Det blev lite hopp, fot, inkallning, läggande och nu verkar Hejja även ha fatta vad ordet "före" betyder och går ut från min sida utan att jag lurlagt bollen på "hyllan".;0)
Sen kom det några och körde skydd på planen så då var det bara att koppla hundarna.... Både Ash och Hejja gick igång på gubbe med pisk....:-0 Men störning är ju alltid bra, i lagom dos.....