lördag 8 november 2014

Österrike och lite annat.

Ser ju i mina blogginlägg att jag inte nämnt att jag och Hejja har tävlat IPO2? Ja det har vi iaf gjort och vi klarade oss och fick titeln IPO2. Duktiga lilla allroundhund!;0)

Men för två veckor sen bar det av till Österrike för att titta på ISPU IPO VM! Tre dagar med massa riesenschnauzers och sen lite semester samtidigt! Perfekt helt enkelt!
I år var det i Götzis och där var vi för några år sedan, då träffade vi Hejjas pappa för första gången.
 Otroligt fina omgivningar runt arenan!
 Hade bara med lill-kameran och den tar inte speciellt bra bilder på hundar i rörelser... Filma gick bra och även ta bilder på saker som inte rör på sig...
 På dagarna var vi på arenan och tittade på hundar, skrev upp hundar vi gillade för att senare kolla släktband med Hejja. Svårt att hitta bra hanar som inte har samma linjer som Hejja då hennes linjer innehåller otroligt många arbetslinjer. För mycket av det god blir ju inte heller bra. Vi såg iaf en del intressant men jag tror vi måste ner och hälsa på ytterligare nån som inte va med på VM.(finns ju intressanta hundar som inte är med på VM;0)) 
 En dag tog vi en sen lunch eller om det blev en lunchmiddag uppe i bergen.
 Helt otroligt vackert uppe i bergen! Och dessa djur som står i denna lutning och betar! Här har vi en KO!;0)
 I år var det inte många supportrar till Sverige & Norge på läktaren... Men Sveriges enda tävlande Maria & Sveriges lagledare Irene drog på sig Norgemössor när Norges ekipage kom in på plan! Heja Norge! ;0)
 Och solen skiner....;-)
 Efter att VM drog vi iväg och på sightseeing! Det blev linbana i Bregenz.
 Vi spenderade några timmar uppe på toppen!
 Och njöt av solen på en terrass men denna underbara utsikt!
Tack Nina för trevligt sällskap och nästa år är vi på plats igen i Tyskland och hejar och semestrar!

tisdag 4 november 2014

Grattis!!!

I helgen fick kenneln sitt första LP1 och det var Wenche & Trix som var ute och tävlade!
Stort Grattis!!

Inom kort kommer det lite bilder från IPO WM i Götzis som jag och Nina var iväg och titta på. Massa riesen och underbara omgivningar i Österrike!

Hejja har skadat en klo som vi fick dra men det verkar gå åt rätt håll så i helgen fick jag träna med lilla Fuska. Det är ju iaf inget fel på hennes arbetsmotor!;-)

På återseende,