lördag 15 september 2007

Tysklandbilder!!

Nu så kommer det äntligen lite bilder från resan! Det började ju bra?... Ingen väg??... Men vi lyckades trassla oss förbi och äntligen skulle vi få njuta av den fina miljön....
Dom har ju verkligen hunnit rustat upp gamla Östtyskland....eller?
Tur att Rüdiger och Mini-Amsel hade åkt till mästerskapet så att dom kunde lysa upp tillvaron lite.;0)

Japp, då börjar tävlingen!! Vädret var det ju inte fel på! På nåt vis så stämde liksom vädret ihop lite med miljön runt omkring?
Äntligen en riesenschnauzer in action!
Och nu ett överfall, tyvärr lite suddig bild. (Carro höll i kameran....:0)) Nämen det är lite svårt att få till bra bilder när hundarna är i rörelse så därför blir det lite få bilder som hamnar här på bloggen.
A-hindret i full sula! Den här hunden fastnade faktiskt en kort sekund uppe på A-hindret.
Självklart fanns det en hel del fint att se i Tyskland men dom bilderna lägger jag ut en annan dag!;0)

tisdag 11 september 2007

Tysklandsresan...

Ett par dagars semester är ju alltid skönt! Men vädret kunde ju ha varit bättre! Grått, regnt och kallt! Vi fick i alla fall träffa lite riesenschnauzers! Gazzes lilla dotter Mini-Amsel var fortfarande lika söt och trevlig.;0)
Sen imponerade tyvärr inte dom tävlande så jättemycket på tyska mästerskapet för riesen i IPO men vi lärde känna lite nytt folk så nu kan man börja planera inför "evt" nästa hundköp....huu det låter nästan skrämmande, vad ska Gazze säga??
Tyvärr fick jag lite "strul" med kameran så Carros kamera fick gå varm istället men nu är ju den tyvärr hemma hos henne så då blir det lite knepigt att få ut bilder på bloggen... Men jag lovar att lägga ut några inom kort. Nu ska jag bara vara hemma imorgon också sen ska jag och Gazze på kurs! J-kla flängande!!

Återkommer inom kort med bilder från Tyskland och troligen bilder från kursen också!;0)