fredag 26 juni 2009

Vad händer då...

Inget speciellet. Hejja har börjat att löpa! Men borde då åtminstone inte vara i höglöp på riesenlägret... Hoppas hennes babianröv går ner tills dess också...man får ju skämmas!
Baksidan tar en ny skepnad....
Ha det varit skoj om man hade kunnat sagt att vi anordnar pool men så är inte fallet... Tvärt om faktiskt! För helt plötsligt hade vi gott om vatten på baksidan... Det dreneras nu bort och kanske blir tomten lite plattare och mer lik en appellplan?!;0)
Eller så slänger vi helt enkelt dit en pool iaf?....

tisdag 23 juni 2009

Lika bra..

Lika bra man lägger ut två "träningsbilder"..... Ser att bloggen mest har innehållit mat, dryck och fest dom sista gångerna... Men jag har ju faktiskt tränat, dock i limited edition....;0) Carro var snäll och testade sin nya kamera på mig och Hejja och här ser ni hur koncentrerad hon kan se ut när vi tränar med apporten!(tugg tillåts inte!)
Hejja fick även bita lite....ser bra ut....fullt och fint...he, he...;0)
Igår var det som sagt sök!
Hejja fullkomligt exploderade och var som en yster tonåring!! Fick flera gånger höja rösten för att hon skulle lyssna! Kan det vara en ny fas?!....
Stackars Carro som fick både locket till lådan i huvudet(klantigt av mig...) och ett hugg i hand(den galna tonåring).... Får väl byta sökgrupp snart....nä, ska bättra mig till nästa gång!

söndag 21 juni 2009

Begränsad upplaga...

Limited edition verkar var "inne" just nu!
Så i helgen testade jag denna cider i begränsad upplaga...
En chokladtillverkare har just nu denna smak i begränsad upplaga.... Åt begränsat av den eftersom den begränsade smaken inte föll i smak...
Även kroppen ska smörjas in i nåt som har en begränsad upplaga....
Hörde även att det finns dass-papper nu i limited edition... Man kan ju känna det ibland när man går på muggen och det inte är mycket kvar på rullen......att det är just begränsat med papper kvar...;0)
Får väl avsluta med att säga att även riktigt bra vänner finns i limited edition.
Just det, har även tränat Hejja begränsat i helgen, lite lydnad och ett uppletande men imorgon blir det sök!!