lördag 1 mars 2008

Självmordsväder....Och hundvakt.

Eller hundväder?? Riktigt trist väder idag med regn, blåst och +3 grader... Vi hade en plan igår att Tompa skulle ha Vintra hemma och cykla med henne men det var framför allt inget hojväder idag! Eftersom min bur inte har kommit än!:0( Så ville jag ogärna ta med två hundar till skogen som sen skulle kunna hoppa omkring i bil så det fick bli Vintra och jag som åkte och spåra och husse och Gazze var hemma och målade!
Vintra fick ett "blandspår" halvt skogs- och halvt IPO-spår... Typ köttbullar i skogen! Vintra har inte direkt spårat tidigare men var jätteduktigt och tog det lugnt och var noga med att få i sig alla köttbullar! Carro gjorde två IPO-spår till Ash och Tomas gjorde ett ängsspår till Ärtan med 3 apporter och även Ville fick ett spår. Sen fick Ash göra markeringsövningar på Tomas medans jag satt och värmde mig i bilen!;0) Sen gjorde vi budföring och Vintra sprang så fort som dom små benen förmådde!! Duktig tjej!
Utsikten från köksfönstret är just nu inte så vacker.... Men snart kanske ytterligare en altan är på plats och solen skiner och fåglarna kvittrar!..... En badtunna för öm ryggar och leder vore också en "dröm"!?
Så här oskyldig kan Vintra se ut.......men hon har full koll på en viss Tussen som sitter på diskbänken och käkar!
Man får glädjas åt att det i alla fall finns vackra tulipaner inomhus den här årstiden!.....;0)