lördag 14 februari 2009

Alla hjärtansdag...

Och mattes lilla hjärta har skadat sig...
Fick ett sms av Nina imorse att Vintra hade skadat klon och pulpan syntes. Usch det är ju inte kul! Så när jag satt på köksgolvet med Hejja tänkte jag att det är väl lika bra att kolla hennes klor... Och mycket riktigt!! Även hon hade en skada på klon!!
Tomas skulle ta ut hundarna på en långpromenad så jag satte på Hejja hennes "ute sko". Tog sen en snabb koll på andra bakbenet..... Jaha!! Här var ytterligare två klor trasiga! Men det ena var inte så illa. Det är inte bara vi som inte gillar denna is som nu är överallt!!
Så nu är Hejja så här söt i sina små barnsockar med anti-halkskydd! Hejja bryr sig varken om sina skadade klor eller om sin små sockar!
Men så var det då alla hjärtansdag.... Jag fick en söt ring av Tompa och Tompa fick ett par flaskor Rioja av mig.(hans favorit vin) Vi brukar inte fira alla hjärtansdag men nåt ljus i allt mörker kände vi att vi behövde!;0)

fredag 13 februari 2009

Turbolydnad...

Vi var iväg och handlade lite i Arninge på em och på vägen hem fick Hejja springa av sig lite på klubben. Hejja har just nu väldigt fluffig svans...beror på att hon är nybadad och luktar som en vaniljkaramell!;0)
Eftersom husse var med fick det bli några budföringar! Husse fryser om händerna...
Och sen full sula tillbaka till matte!
Hade varken godis eller leksak med mig men jag var ändå tvungen att känna lite på Hejja....
Här koncentrerar sig Hejja väldigt för att få till ett snyggt sättande...he, he....
Det ser lite ostadigt ut men så är det inte lätt att gå på halt underlag med en j-vla hälsporre!..:0(
Sen var det halt och man gör sitt bästa för att kolla in i kameran... Och Hejja är mest duktig och kollar på sin matte....:0)
Nä det kanske är dags att börja med middagen? Tompa har köpte sig ett par nya högtalare samt ny förstärkare så jag antar att man får hålla i peruken ikväll!

onsdag 11 februari 2009

Internetdoktorn...

Är inte internet underbart?! Man kan liksom bli sin egna lilla husläkare och få tips och råd...
Hittade denna "snygga" socka att ha på sig på natten för att hjälpa läkningen av hälsporre... Det är ju tur att man inte är speciellt sexig när man sover....ha,ha!!

Men den var som sagt ganska dyr...690:- Så jag funderar starkt på att dra på en tubsocka i natt som jag dra ut i tån och sen snurrar lite silvertepj runt och sen fäster jag helt enkelt silvertejpen på smalbenet!;0) Lossnar sen silvertejpen under natt så har man helt enkelt påbörjat sommarvaxningen av benet!;0) Kalas!!

tisdag 10 februari 2009

Vilket uppvaknande.....

Man behöver inte känna sig ensam speciellt länge när husse har gått upp i alla fall....
Schyst! Här var det tydligen ledigt?!
Jaså.... Det var inte helt ok?....
Hejja tycker det är kalas att ha matte hemma på dagarna! Men matte gör ju inget skoj med en?!! Jo förresten ibland blir det nån apportering i köket och sen detta tjatande om snabba lägganden!!...:0/ Tur att man har husse hemma ibland som kan kasta boll åt mig!!;0)