torsdag 1 november 2007

Riesenlägret!!!!

Pust, vilken j-vla stress det har varit idag! Men är äntligen klar med faktureringen och kan alldeles strax dra hemåt. (väntar in "hämt-tiden" på dagis kl 15) Sen direkt hem i full sula för att fylla bilen med hundprylar, skogkläder och cider..... Fick en bild på när Nina och Carro var och handlade käk och vi lär inte svälta...;0) Ikväll väntar en bastu och imorgon tar vi lite sovmorgon för att sen drar ut i skogen och kolla upp sökrutorna tills på lördag.
Återkommer förhoppningsvis om nån dag med lite fina bilder från skogarna runt Kopparbo, Dalarna!!

söndag 28 oktober 2007

Diverse fix och tricks...

Idag har vi tvättat husvagen så nu är den ren både inne och utanpå! Bara att packa in grejorna nästa sommar och dra på riesenlägret alltså!!;0)
Gazze har även dagen till äran fått mindre hår men det känns som jag har fått mer hår på kroppen?!...
Gazze återhämtade sig rätt snabbt efter sin hälta och det borde ha varit en smäll eftersom han blev bättre så passa fort. Måste verkligen bli mer noggrann med att värma upp honom innan söket!! Han är ju inte 3 år längre....inte jag heller för den delen.... Ryggen är väl inte helt ok men man lär sig leva med smärtan och kanske det skulle vara lika bra att operera för att få bort den där trasiga disken? I natt har jag sovit skitdåligt, känns som jag haft en ryggsäck full med sten på mig....
Nog om krämpor!!
Nästa helg drar vi till Dalarna för att träna sök så jag hoppas både jag och Gazze är piggelin då! Annars får väl husse hoppa in och köra Gazze....
Mmm som jag har längtat efter denna söndagsmiddag!! Hemmagjorda köttbullar, kokt potatis, brunsås och lingonsylt!! Det är Ninas fel(eller var det Carro?) som började snacka om det igår när vi var och tränade lydnad på Vaxholms BK. Vi gjorde även markeringsövningar med alla hundar och Gazze markerade både låda och figge i agilitytunnel.... Tyvärr hade jag ingen kamera för det såg rätt kul ut när han pressade sig in till Nina i tunneln!;0)
Nä, dags för matlagning!!