lördag 13 september 2008

Lite sliten men hundarna är pigga....

Ryggen har väl sett sina bästa dagar.....har fallit tillbaka nåt snapp nu för värken har lämnat ryggen och gått ner i benet.:0( Nästa vecka testar jag nålar men har väl ingen större förhoppning om att det hjälper! Tur att man har hundarna som får en att hålla igång.
Nog om krämpor!
Igår körde vi skydd i ridhuset igen, Andreas tror tydligen att ett blåbär som jag ska lägga upp min träning själv?! Jag betalar ju honom för att håll i trådarna....men vissa saker vet jag ju som tex att några transporter är det inte dags för ännu, herregud Hejja är ju en valp!;0)
Sen är väl frågan om man ska slänga pengarna i sjön??(tänker på munkorgen) Köpa en för att sen inse att hunden inte vill stöta?....:0/ Ja, ja vi får se hur det blir.....
Idag var det dags för sök och Hejja fick testa låda för första gången och varför testa med locket öppet när man kan testa med helt stängd låda från början?? Nu löste hon det efter diverse hopp och skutt runt och uppe på lådan men man räknar liksom med att Hejja fixar det?.. Nu har jag varit pedagogisk med en hund så den här får liksom lär sig den hårda vägen....he, he...
Vi körde lite lydnad efter söket och Hejja skötte sig bra! Dock hade hon annat i tankarna när vi gjorde budföring..... På marsch gjorde hon helt om och försvann iväg i hög fart på åkern?! Efter två såna vändningar så sprang hon äntligen åt rätt håll och vi avslutade träningspasset!
Fick PM:et till MH't igår och för att vara rasklubbens MH så är det väldigt få riesen?? Två hela stycken! Sen var det två flattar och två pudlar och två nåt mer... Fick i alla fall första tiden efter lunch så det känns bra! Nä nu är det hög tid att tänka på middagen!;0)