fredag 24 juli 2009

Semesterkoma....

Idag hamnade vi i semesterkoma.... Tanken är att vi ska åka ut på sjön idag men det är så mycket fix med båten och packningen så vi hamnade i koma...
Har dock varit flitig och sytt gardiner till båten men två saknas och det är inte det bästa jag gjort så mormor sitter nog och fnissar där uppe någonstans...:0) Hon var ju sömmerska....
Hejja tycker det är väldigt trist att lyssna på symaskien men vi gjorde ett kort lydnadspass med Nina på ÖBK på em. Kändes hyfsat trots tryckande värme eller iaf så pass så jag åkte hem och anmälde oss till appellen!
Nä, ska väl få till det sista med gardinerna. Just dom jag sparat är lite trixiga...

måndag 20 juli 2009

Riesenlägret 2009 och 2 x kalas...

Lägret började med utställning och 5 p/s ställdes och över 50 svarta!
Jag hade lovat Gazze att det skulle bli vårt sista framträdande i utställningensringen och han avslutade det hela med att slå den andra hane och sen även tiken och blev BIR. Slutet gott alltså!
Nu har vi ställt i alla klasser! Junior, öppen, bruks, champion och nu sist som veteran!
På lägret tränade Hejja och jag sök och vi hamnade i en trevlig grupp trots många norrmän....närå! Gazze fick vara med och valla och en dag var han även med Tomas, Mattias, Veijo och Lixie och vandrade. Dom gick 2 mil den dagen så det var en sliten husse och hund som kom hem till lägret lagom till middagen...
Hejja skötte sig bra trots blodvite på vår intruktör Terje... (kostade en whiskey....)
Har tagit en del bilder i skogen men jag tänkte lägga upp dom på nätet för jag orkar inte pilla med alla bilder här i bloggen.
Hejja firade sin 2-årsdag på lägret! Tänk vad tiden går!! Skumpa till oss och tårta till alla vovvarna i vår husvagnslänga!
Kan nån säga varsågod??!!
Ash tar för sig....
Vi hade underbara grillmiddagar tillsammans med Carro, Veijo, Nina, Mattias, Anna-Karin, Jesper och lilla Emil!! Det är det trevliga sällskapet på kvällarna som gör halva lägret!
Sitter just nu och laddar för antingen gräsklippning eller pälsklippning....