torsdag 26 april 2012

Ändrat men inte nöjd....

Bloggen har strulat och har nu ändrat lite. Dock tänkte jag fila lite mer på utseendet.(men sambon gillar ju att snickra så lite plankor får duga just nu)
I veckan var vi till veterinären och tog ett hormonprov samt allmän check, lyssnat på hjärtat, lungorna och klämt och känt på magen mm. Det var väl bara att konstatera att hunden är frisk och inte löper....(inte för att jag trodde att hon löpte men en koll om vi missat ett löp)
Kanske var lite optimistiskt när jag hoppades att hon skulle löpa i mars. Senaste löpet hade hon med 6 månader och 2 veckors mellanrum men dom två dessförinnan låg på 9 månader och drygt 9 månader. Så det blir väl till att snällt avvakta ett tag till. Det är uppenbarligen en bra tävlingshund eftersom hon inte löper så ofta men vad är det för tröst nu när man vill ha små monster?! Har kollat tävlingskalendern och evt om jag känner mig mogen så blir det en IPO1:a under "våren". Får se hur jag gör med riesen SM men jag skulle vilja få till några moment i elit innan vi chansar igen.
Till helgen blir det sökträning och en tripp till SSBK för att kolla in dom som tävlar på Eldprovet. Förhoppningsvis blir det några bilder på träningskamraterna som jag kan lägga ut här på bloggen.