söndag 16 maj 2010

Lite bilder från tävlingsdagen....

Efter söket så åkte vi tillbaka till klubbstugan och dimman rullande in...
Hejja var med bra i fria följet och vi fick 9-9, får jag bara bukt med hennes långsamma sättanden så skulle det kännas riktigt bra!
Språng marsch.....
Inkallande med ställande har vi aldrig riktigt haft... Så jag var beredd med ett dk och betyget blev 7,5 från båda domarna.
Sen var det dags för framåtsändande.... Vår grupp har mest bestått av Tomas och en kon så här var jag lite nyfiken på hur hon skulle göra vid gruppen men det var inga problem.
Fick däremot dra i med några dk då hon hade lite väl bra fart ut och sen kändes planen lite väl kort?... 6,5 av båda domarna.
Hmm krypet... J-vligt surt att behöva slösa ett dk på att lägga hunden ner! Kryper okey men kräver ett dk när vi kör igång efter halten och betyget faller ner på 7 och 7,5.
Skallet är lite av Hejjas grej. 10-10, trist att koefficienten är låg....
Tungapporten ska ju inte heller vara några problem men ett tveksamt gripande(måste låna andras apporter) ger 9-8 i betyg. 8:an kändes hård men antagligen är domaren inte van med avlämning framifrån.
Suck...hoppet.... hoppar ut men alldeles för kort och går sen runt hindret!:0( Men på "uppvärmningen" hoppar hon glatt åt båda hållen....
Höjden är ju inget problem iaf!
Nu vet jag vad vi har att träna på iaf! Just det, Hejja skulle ju strula vid nedläggning till platsliggningen också. Så här ska raggas ytterligare ekipage som kan stå och "störa" med sina kommandon för nedläggandet. 8,5 av båda domarna här. Men sen låg hon blixtstilla under dom 5 minuterna som nog faktiskt var 6 minuter.... Tävlingsledare viftade flera gånger till skytten men pga dimman så såg skytten inte detta...
Eftersom vi inte var hemma förens efter 11 på kvällen så fick vi fira med skumpa dagen efter istället.
Imorgon blir HejsanSvejsan 2 år 10 månader!;0)