söndag 12 augusti 2007

En helg på sjön

Helt underbart har det varit på sjön i helgen! Vi hade planer på att komma iväg redan på fredag em men som vanligt tar allt lite längre tid än vad man tänkt... Sen kom det en hel del regn här hemma på land så då blev man ju lite tveksam men våra "sjöpolare" Nina och Mattias skickade bilder från sjön med sol så då bestämde vi oss för att gå upp tidigt på lördag.

När väl allt hade tagit plats i båten satte vi kurs mot en liten ö söder om Möja där 1 segelbåt, 1 motorbåt, 6 vuxna, 2 barn och 3 riesenflickor väntade... Guldläge för Gazze alltså!

Vi hade hela ön för oss själva så hundarna kunde springa fritt och bada lite när som! Även om Gazze mest kärringbadade... När han inte sprang omkring(vilket var mest hela tiden) och uppvaktade flickorna(utan nån större framgång) kunde han ligga och se cool ut på båten!
Jag ändrade även på mina dopp för sommaren 2007 från noll till säkert fem dopp med simtag! Med minst + 27 grader i skuggan och typ ingen vind så svalkade havet med + 20 grader!;0)
Tur att jag inte döpte våran blogg till typ "Gazzes träningsblogg" för då hade det inte blivit många rader.... Men i veckan kanske det blir lite träning?...

1 kommentar:

Jeanette & Doriz sa...

Vilken "häftig" helg ni verkar ha haft. Kul att ni skaffat en blogg så att vi kan hålla koll på era bravader.
Ha det gott!