lördag 6 september 2008

Skyddsträning på film...och nu bilder också....

Igår vi på skyddsträning i ridhuset igen! Det var Hejja, Ash, Jolin, Ärtan, Dexi och dagen till äran följde Nina med så Vintra fick testa lite. Tompa var även med och höll i videokameran. Så vi testar att lägga ut en snutt här på bloggen. Återkommer med några bilder inom kort men nu ska jag iväg och kolla på BH-prov och förhoppningsvis nåt IPO.



Här kommer då några bilder från träningen, detta är Vintra som får busa med trasan!

Så här söt har Hejja blivit på sista tiden..... Närå, det är bara ibland som hon visar sig från sin bästa sida.... Kan man ana gaddarna här med??....Och lite bita i ärmen.
Flygtur!
Igår var vi på V.I.P-tur med Galaxy, Siljas "nya" fartyg. Det var skoj men oj vad trött jag är nu.... Tur att hundarna också är slitna efter en natt på pensionat! Eller förresten så åke jag direkt från pensionatet och tränade lydnad med Hejja som inte då visade att hon var trött men nu ligger hon golvad i köket! Snart ligger man själv i soffan.....;0)

8 kommentarer:

Nina sa...

Coooola Hejsan!! ;o) Det va kul att haka på igår å se vad ni pysslar med alla mörka kvällar!!
Ha en kul båttripp!

Anonym sa...

Kul med lite film på bloggen...vill se mer bara! :o)
Jag är fundersam på hur Tompa hade ihjäl anden???..jag vet ju att han är duktig på att laga mat, så fick du den till kvällsmat? ;o)

Fridens!!
Heléne & Dogsen
www.giantschnauzer.se

Anonym sa...

Kul med filmsnutten!! Hon e på hugget;-) När kommer det med ljud?//Camilla

Anonym sa...

vilken helg...
Hade jättekul..

kommer ni till Norrköping??

Anonym sa...

Klart jag inte svikit skäggiga damen!! Har full koll på ni hittar på =)
Det fick bara bli så att några hamna i favoriter och några fick stå kvar. Såsmåningom får det bli en egen hemsida med en välorganiserad välfylld länklista.

Anonym sa...

Hej!
Kul med film! förstår att du måste bestämma vilken gren ni ska satsa på så ni kan bestämma vilken bevakning ni ska ha.. ;-)
Hon är så söt lilla Hejja!
Mvh Sara

Anonym sa...

Ja, du Sara..... Känns som "nån" har styrt oss åt ett visst håll?... Eller så överraskar vi IPO-folket med en liggande bevakning.;0)

Anonym sa...

Ha ha ja varför inte men frågan är hur poängen blir.. ? ;-)