fredag 8 augusti 2008

Tanken var.....

Tanken var ju att vi skulle gå en rask promenad i spåret, semestern har satt sina spår.....:0/ Först trodde jag att Gazze var ute efter rådjur då han vindade för fullt och studsade på stället och skällde och stegrade sig emellanåt....men icke! Det var orienterare i skogen..... Tror vi lyckades få vind på dom flesta...
Men sen hittade vi en uppriven och ledsen tjej som sprungit vilse och då bestämde vi oss för att vända tillbaka med henne samt ringa hennes pappa som kontaktade tränarna. Allt slutade alltså bra men som Tomas sa, kanske skulle orienterarna ha ett samarbete med ett gäng sökhundar?? Dom fick inte ha mobil med sig och inte skulle jag släppa iväg mina barn utan nån form av "sändare" på sig! Tjejen var ju på väg åt helt fel håll och där börjar ju storskogen!
Väl hemma efter denna spännande skogspromenad började invigningarna av OS och herregud vad kineser..... Det var så jobbigt med all sport så jag somnade av och till i soffan.... På 3 sek passerade även den svenska truppen och sen var det över som man försökt hålla sig vaken till.
Vi har haft en liten läcka i källaren som vi trott kommit av allt regn.... Men det visade sig att avloppsröret från köket hoppat av lite.... Så imorgon blir det till att svabba!!
Har förresten idag lagt upp Hejja på working-dog.eu! Rätt coolt! Stamstavlan kommer med och då kan man även se bilder på en hel del släktingar! Skulle ju se ännu snyggare ut med några resultat..... Nä om skulle lägga sig i soffan och käka lite smågodis....men på måndag börjar allvaret.....

Inga kommentarer: