tisdag 5 augusti 2008

Regn, regn och åter regn.....

Vilket väder!! Man blir helt matt!
Hann iofs med lite träning i söndags. Det blev ett spår till Gazze och även premiär för Ash i skogen! Sen uppletande för Hejja och Ash och en "pensionärsuppletande" för Gazze och Tina.;0)
Spåren gick hyfsat, dom spårade rätt lika.....lite hit och lite dit.... Nu hade ju inte spåren legat nå längre tid och det var rätt kuperat. Gazze var helgasad och jag fick hålla hårt i linan!!
Sen gjorde ungdomarna succé i uppletande!! Ash fick vinda in föremålet ett par gånger och efter det så gick han ut på djupet och plockade in föremålet. Ja, vad ska man säga om Hejja?..... Det här är liksom hennes grej! Full sula ut och hittar snabbt föremålet, nåt slarv på vägen in blev det dock men efter lite funderande så kom hon på att matte nog ville ha föremålet hela vägen in.;0) Pensionärernas uppletande och godisregn lämnar vi utan kommentar.... Två j-vla gaphalsar är dom i alla fall!
Nu i em drar vi till Märsta för lite lydnad och sen blir det skydd! Det var länge sen men förhoppningsvis minns Hejja lite...., annars får vi friska upp minnet! Vore ju trevligt om det slutade regna så man slapp bli dyblött!
Vi har vår sista semestervecka nu men jag var inne och jobbade igår så det känns inte allt för tufft att börja på måndag. Ser i alla fall fram emot att åka och kolla på Bruks SM!! Vi ska bara planera vilken bil och vilken husvagn som ska ta oss dit.... Hoppas fler som vi känner ska åka! Då kanske man kan käka och dricka lite gott på kvällen!;0)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken strålande idè, lite vin och en massa hundprat :o)
Marie

Nina sa...

Jo tack, regn och rusk kändes på Gotlandsbåten i går kväll :o/
Lyckos er som kommit igång med hundträningen.... Superhunden Hejja kanske kan lära Vintra ett och annat i uppletanderutan ;o), skulle behövas...
/Nina