söndag 17 augusti 2008

Helgen som gått...

Så var den helgen över.... Men å andra sidan har man klarat av första arbetsveckan efter semestern. Igår städade vi huset och sen kollade vi på tennis och fick trösta oss med en chokladkaka och för att sen dämpa ångesten drog vi till Domarudden och gick 7,5 km med hundarna! Dom var pigga hela vägen och det var kanske först på den sista km som man såg att dom kom in i en bra lunk och inte bara hetsade fram i kopplet....
Körde även lite lydnad i köket och försökte få Hejja att få koll på sin bakdel.... Fick hålla på ett tag då hon hellre slog runt än att lyfta på röven och backa.... Fick i alla fall henne att tillslut backa nåt steg!
Idag var det dags för sök igen efter ett låångt uppehåll! Det var riktigt bra med vind men lite för mycket åt alla håll. Hejja använder sig av vinden jättemycket så det behöver man inte lära henne och när det som idag var "virvelvind" så springer hon rätt mycket åt alla håll och kollar av vinden?! Hon fick dessvärre även svampplockar i sin träning.... Då tiltade det lite.... Hon tog rullen hos figgen och var sen på väg med rullen till svampplockarna men vände tillslut och kom till mig med rullen. Sen gjorde jag ett kopplat påvis för att vara säker på att vi hamna hos figgen. Och det brydde hon sig inte alls om och vi hamna hos rätt figge!;0) Vi testade även att lägga ut en i linje med där vi redan hade varit och skickade ut henne igen, efter lite strul gick hon i alla fall ut och det är väl först nästa gång som vi ser om denna träning har gett resultat. Så till nästa gång: inga svampplockare, tack! Och sen blir det poppar låångt ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var ju inte bara 1svampplockare som irrade i Hejjas sökruta... närmare bestämt 3 stycken! Duktig Hejsan som fixar det ändå!! Ser fram emot nästa träning!